Vanaf het begin van mijn lease-aanvraag ( private) goed contact via Jeroen die op aanvullende vragen van mijn kant daarop gelijk beantwoordde en gedurende de levering van de Ford Kuga ons op de...Vanaf het begin van mijn lease-aanvraag ( private) goed contact via Jeroen die op aanvullende vragen van mijn kant daarop gelijk beantwoordde en gedurende de levering van de Ford Kuga ons op de hoogte hield en ook de afspraak met de leverende dealer begeleide.
Vlot & Flexibel
Frieslandlease is een goede leasemaatschappij, in ieder geval voor mij, een privé lease rijder. Telefoon kontakt gaat altijd heel soepel. En de app bevat heel veel nuttige informatie.
Prettige ervaring, direct contact, snelle reactie met antwoorden waar een oplossing wordt geboden.
Er is minimaal contact, wat prima is.
Aangezien ik geen enkele problemen heb ondervonden ben ik zeer tevreden over de hele procedure van het leasen van de auto bij Friesland Lease.J
Ik kan FrieslandLease aanbevelen als toekomstige leasemaatschappij voor een ieder.
Zeer betrouwbaar en eerlijkheid wat betreft afspraken.
Positief, goede en snelle informatievoorziening bij het zoeken naar een geschikte auto.