In het algemeen gat het goed. Ik zou graag een eenvoudiger inzicht hebben in de tarieven van het opladen per laadbeurt, zodat ik net als bij benzine tanken keuze kan maken voor de locatie obv prijs

De algemene ervaring met Friesland lease is positief. Er wordt goed gereageerd en ik kan altijd met vragen terecht.

Prima contact, tevreden over dienstverlening.

Zeer slechte ervaring met Friesland Lease. Het niet adequaat oppakken van aanpassingen van leasecontract en de aanpassing van facturen. Na 15 maanden was het probleem uiteindelijk opgelost. Dit is... Zeer slechte ervaring met Friesland Lease. Het niet adequaat oppakken van aanpassingen van leasecontract en de aanpassing van facturen. Na 15 maanden was het probleem uiteindelijk opgelost. Dit is niet acceptabel.

Wij zijn zeer tevreden! Persoonlijk contact, goed advies en denken in oplossingen.

Prima ervaring

Ik ben zeer tevreden over Friesland Lease. Service wordt met een Hoofdletter S geschreven en wat mij ook aanspreekt is dat niet alleen wordt geroepen dat mobiliteit groener moet, maar dat men zelf... Ik ben zeer tevreden over Friesland Lease. Service wordt met een Hoofdletter S geschreven en wat mij ook aanspreekt is dat niet alleen wordt geroepen dat mobiliteit groener moet, maar dat men zelf ook daarnaar handelt. Bijvoorbeeld door op de fiets naar het werk te gaan en waar mogelijk elektrisch te rijden.

De relatie met zowel het accountteam als het management zou ik positief, constructief en open willen noemen. Iedereen is benaderbaar, en de meeste uitdagingen worden snel opgelost.

Friesland Lease is voor ons de partner om de hoek. Dat is zeker makkelijk als er iets is. Dus hulp is snel geboden.