PRIMA TELEFONISCHE INFO BIJ HET AFLOPENDE CONTRACT
OVERZICHTELIJKE MOGELIJKHEDEN VOOR VERNIEUWING CQ. VERLENGING

Mijn ervaring is prima. Op telefonisch contact wordt vriendelijk en positief, medenkend gereageerd.

Heel goede ervaring met aanvraag en verdere afhandeling

Ik ga binnenkort het 5 de jaar in dat ik de Opel lease bij Friesland lease. en ik ben tot nu toe zeer tevreden .

Goede service en bereikbaarheid. Denken met je mee en staan open voor wijzigingen in het contract qua km i.v.m. verandering in het leven. Bij schade of defect snelle hulp en afhandeling! Prettige... Goede service en bereikbaarheid. Denken met je mee en staan open voor wijzigingen in het contract qua km i.v.m. verandering in het leven. Bij schade of defect snelle hulp en afhandeling! Prettige organisatie!

Geen klachten over Friesland Lease, alleen jammer dat ik ver weg moet voor onderhoud en eventuele reparatie.

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over Friesland Lease, de aflevering van de auto is perfect verlopen.

Op het spoor gekomen via collectie Consumentenbond en tot nu toe voor mij een perfecte keuze!

Nog weinig ervaring. we hebben de auto geleverd gekregen, waar we nog steeds heel tevreden over zijn. verder geen schade, onderhoud, storing of wat dan ook gehad.

Via de Consumentenbond maakte ik een keuze voor een auto via Friesland Lease. De procedure om tot een overeenkomst te komen verliep soepel. De levertijd was wel erg lang, maar de oorzaak daarvan lag... Via de Consumentenbond maakte ik een keuze voor een auto via Friesland Lease. De procedure om tot een overeenkomst te komen verliep soepel. De levertijd was wel erg lang, maar de oorzaak daarvan lag bij fabrikant/dealer. Ik rijd de auto nu ongeveer anderhalf jaar en heb sinds het tekenen van het contract - op de maandelijkse declaraties na - nauwelijks nog contact gehad met Friesland Lease. De eerste onderhoudsbeurt moet nog komen en er is geen schade geweest, zodat ik over contacten daarover (nog) geen mening heb.