Mike Van Kempen

Ik ben al jaren trouwe klant van dit bedrijf! Met veel goede ervaringen en vooral veel goeie producten voor goeie deals! Er zijn veel Prepmeal bedrijven maar ik vindt FYB gewoon de beste op de... Ik ben al jaren trouwe klant van dit bedrijf! Met veel goede ervaringen en vooral veel goeie producten voor goeie deals! Er zijn veel Prepmeal bedrijven maar ik vindt FYB gewoon de beste op de markt en raad deze dus ook echt aan!!
Toppers zijn het👍👌🏆

Paulandras Elderkamp / Fit&Kracht coaching

De voedingen die zij produceren zijn echt overheerlijk. Voor iemand zoals ik die niet kan koken is dit echt fantastisch. Ook niet al te duur gelukkig

Dae Nissen

Helemaal top

Gert Schallenbergh

Zeker voor herhaling vatbaar. Prima levering en lekkere maaltijden!

Valletta Verezen

Een hele goede en vlotte.service en zeer gebruiksvriendelijk m.b.t. bestellen, updates, etc. Ook de maaltijden werden keurig en goed bevroren geleverd samen met de snacks. Heeeeeeerlijk!!! Ik moet... Een hele goede en vlotte.service en zeer gebruiksvriendelijk m.b.t. bestellen, updates, etc. Ook de maaltijden werden keurig en goed bevroren geleverd samen met de snacks. Heeeeeeerlijk!!! Ik moet zeggen, ik heb nig nooit zullen lekkere amandelen/nootjes gehad en de maaltijden overtreffen mijn verwachtingen (na al meerdere andere maaltijdbedrijven geprobeerd te hebben)! Ga zo door, zeker voor herhaling vatbaar zodra voorraad opraakt!

Margret Van Haaften

Heerlijke maaltijden. Gezond, snel en keurig bezorgd

Daphne Brands

Super fijn !

Jorgen Van Rompaey

Top, snelle levering, lekker eten

David Verstraete

Een van de betere diepvriesmaaltijden

Justin Veenstra

Heerlijke maaltijden. Bijna net zo lekker als vers koken. Snelle bezorging ook.