Kira A

Fuelyourbody heeft een ruim assortiment aan mealprep voeding en voor iedereen wat. Ik maak nu al een maand gebruik van fuelyourbody afval pakketen. Ik ben 5 kilo afgevallen de afgelopen maand. Het... Fuelyourbody heeft een ruim assortiment aan mealprep voeding en voor iedereen wat. Ik maak nu al een maand gebruik van fuelyourbody afval pakketen. Ik ben 5 kilo afgevallen de afgelopen maand. Het zeker een aanrader.

Theo Smids

Nadat ik besloten had om wat gewicht te gaan verliezen werd ik geattendeerd op fuelyourbody.
Ben begonnen met low carb meals, en ben aangenaam verrast. Erg smakelijke maaltijden tegen zeer redelijk prijzen.

Christine Van dael

Barbara Keus

Veel keuze, makkelijk te bestellen en snelle levering

Ricardo Acke

Ruimen assortiment voor ieder wat wils, voor ieder doelstelling.
Producten worden netjes verpakt en versturen en je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling die is verstuurd.

marten van der wijk

Snelle en vriendelijke service

Noah Juch

Echt fantastisch, 2 weken geleden voor het eerst geprobeerd en wij eten het nu elke dag. het is wellicht wat duurder als koken door middel van boodschappen uit de supermarkt maar nu kan mijn vriend... Echt fantastisch, 2 weken geleden voor het eerst geprobeerd en wij eten het nu elke dag. het is wellicht wat duurder als koken door middel van boodschappen uit de supermarkt maar nu kan mijn vriend de bulk maaltijden eten en ik de calorie arme. Echt super!

Richard Hanff

Goede producten tegen een redelijke prijs.

Peter Zoetemeijer

Snelle levering en lekker maaltijden. Zeer smaakvol en voldoende .

van hout

Maaltijden zijn niet lekker