Goede levering, pakketten rijk aan variatie en smaak, goede voedingswaarden en dat voor een scherpe prijs!
Andy Geraedts
Ik had voor het eerst een maaltijdpakket laten bezorgen. Goede porties en goede kwaliteit. Ik ben hier heel tevreden mee.
Sandy Bialousz
Zeer tevreden over Fuelyourbody, wat een ruim aanbod van lekkere en gevarieerde maaltijden, een echte aanrader! Tevens ook alleen maar lof over de super snelle leveringen, alsook de snelle service...Zeer tevreden over Fuelyourbody, wat een ruim aanbod van lekkere en gevarieerde maaltijden, een echte aanrader! Tevens ook alleen maar lof over de super snelle leveringen, alsook de snelle service bij vragen of contact, altijd zeer vriendelijk en heel vlot!
Stijn Van der Windt
Top!
Maryam Bouabid
Het was heel lekker Ik heb verschillende gekozen
Joram van Herpen
Erg goed en snelle levering en lekkere maaltijden.
Kelly Callemeijn
Positief. Goed verpakt. Nog allemaal goed bevroren. Metteen vanuit de diepvries de magnetron in en snel een heerlijke koolhydraatarme maaltijd wat kwa portie precies genoeg is. Heerlijk van smaak....Positief. Goed verpakt. Nog allemaal goed bevroren. Metteen vanuit de diepvries de magnetron in en snel een heerlijke koolhydraatarme maaltijd wat kwa portie precies genoeg is. Heerlijk van smaak. Ik ben tevreden