Birgul Simsek

Smakeloos

Reactie Fuelyourbody:

Hallo Birgul,
Dank je wel voor je bericht en de feedback. Wat jammer dat je de maaltijden als smaakloos hebt ervaren.
Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar info@fuelyourbody.nl? We gaan...
Hallo Birgul,
Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar info@fuelyourbody.nl? We gaan direct aan de slag om dit met jou op te lossen!
Team Fuelyourbody

Mike Theunissen

Goed!

Bjorn

Goed, de 3 maaltijden die ik geproefd heb smaakten heel lekker

Thomas Geernaert

Goed product, correcte prijs

Siouxsie

Heel goede ervaring! Ik werk zelf lange dagen en deze proteïnerijke maaltijden zijn een ideale oplossing hiervoor! Ik vind ze persoonlijk ook enorm lekker!

Maureen Koridon

1ste pakket besteld er volgen er zeker meer .

Martijn Hendriks

Prima gerechten, heel divers

Raivo Gulbis

So far so good, all good.Delicious

Zay Van eynde

Enorm makkelijke en eigenlijk best wel lekkere maaltijden. Zelf ben ik al even bezig met een soort “cut” dieet en vondt het altijd moeilijk om mijn macro’s bij te houden. Deze maaltijden lossen dat... Enorm makkelijke en eigenlijk best wel lekkere maaltijden. Zelf ben ik al even bezig met een soort “cut” dieet en vondt het altijd moeilijk om mijn macro’s bij te houden. Deze maaltijden lossen dat probleem wel heel goed op. Tijd gewonnen met het bereiden en met het tellen, dus meer tijd voor de fitness :) het enigste waar ik een klein beetje kritisch op ben is het vlees. Je merkt wel dat het geen verse hamburger of kippenfilet zijn, Wat natuurlijk moeilijk te voorzien is in zo’n maaltijdpakketten. Het eindverslag is een welverdiende 9/10!