Super lekkere, voedzame en gezonde maaltijden. Voor als je geen tijd of zin hebt om zelf te mealpreppen. En waarom zou je als het je zo makkelijk wordt gemaakt door fuelyourbody.
pedro dezitter
Leuk, tof, goed initiatief en snelle service
Nihad Cekmez
joke massee
Super snelle levering en de maaltijden zijn lekker
Marv
Ik heb mijn eerste mealprep spullen hier gehaald. Ik heb er zeer zeker baat bij. Super goed maar ook goedkoop. Alleen komt er wel erg veel water uit de vriesproducten. Voor de rest superfijn!
Tom Van Den Kieboom
Heel lekkere kip , sneller levering
Angelo Salverda
Super snelle service en echt ook lekker
Irshaad Kariman
Echt heerlijk!
K. Staring
Al meerdere keren besteld. Ongeacht hoe opgewarmd (bevroren/ontdooit) de maaltijden smaken heerlijk vers. De groente behoud zijn lekkere bite. Maaltijden worden goed verpakt en verzonden. Levering...Al meerdere keren besteld. Ongeacht hoe opgewarmd (bevroren/ontdooit) de maaltijden smaken heerlijk vers. De groente behoud zijn lekkere bite. Maaltijden worden goed verpakt en verzonden. Levering is op tijd en ideaal dat je een tijdsklok te zien krijgt. Ik bestel dit voor een gezonde leefstijl, maar ook gewoon omdat dit erg makkelijk is om op mijn werk te eten. De maaltijden zijn betaalbaar.
Yvonne Kropfeld
Snelle levering en goede communicatie via email. De maaltijd pakketten komen goed verpakt binnen. De maaltijd pakketten die ik heb gegeten, nu zo’n 8 verschillende soorten zijn oprecht...Snelle levering en goede communicatie via email. De maaltijd pakketten komen goed verpakt binnen. De maaltijd pakketten die ik heb gegeten, nu zo’n 8 verschillende soorten zijn oprecht lekker en vers!