Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Eerste keer bestelling gedaan en zeer tevreden 👍👍👍

Nathalie

Heel gemakkelijk om een kaartje te maken, handig bestelproces, snelle levering, schitterende kwaliteit!

Prima, goede service en snelle levering.

Ok

nee

nvt

Nijhuis

Het bedrijf heeft geheel uit eigener beweging een refund aangeboden omdat wij door verkeerde eigen informatie een tweede afname moesten doen. De refund was de dag erna al binnen, vrijwel... Het bedrijf heeft geheel uit eigener beweging een refund aangeboden omdat wij door verkeerde eigen informatie een tweede afname moesten doen. De refund was de dag erna al binnen, vrijwel tegelijkertijd met de bestelling. Grote pluim voor de snelheid en klantgerichtheid.

meedenken met klant en servicegerichtheid

Houden zo

Top product geleverd precies zo als ik wou

Het uitzoeken van de kaarten en het bewerken daarvan ging heel goed. De eerste proefdruk hadden we snel ontvangen en was goed.
De verdere bestelling was optijd en snel en helemaal goed...
De verdere bestelling was optijd en snel en helemaal goed afgeleverd.

Behoorlijk keuze en goede kwaliteit.

De vertraging bij het typen van de tekst is vervelend. kan beter.

Maria Kosir

Ik ben meer dan tevreden. Via de site is het heel leuk en makkelijk je kaart samen te stellen. Bij mijn bestelling was een en ander fout gegaan door Post.nl. De medewerkers van Fuif.nl hebben dit... Ik ben meer dan tevreden. Via de site is het heel leuk en makkelijk je kaart samen te stellen. Bij mijn bestelling was een en ander fout gegaan door Post.nl. De medewerkers van Fuif.nl hebben dit toen super opgelost. Chapeau!!!!

Hele vriendelijke medewerkers!!! Prachtige kaarten en hele fijne en snelle levering. Ik ga vaker bestellen via de site!!!

Geen. Fuif.nl is gewoon een hele goede en fijne site voor het bestellen van kaarten. Ik ben meer dan tevreden.

Snelle levering, mooie kaarten.

Je hebt je product snel in huis.

Om een eigen foto te uploaden en op een kaart te plaatsen (in ons geval met nog een tekst eroverheen), dien je er wel wat verstand van te hebben. Wij hebben onze zoon erbij moeten halen om dit voor... Om een eigen foto te uploaden en op een kaart te plaatsen (in ons geval met nog een tekst eroverheen), dien je er wel wat verstand van te hebben. Wij hebben onze zoon erbij moeten halen om dit voor elkaar te krijgen. (Volgens hem liepen alle ‘velden’ in elkaar over). Dit zou makkelijker moeten kunnen worden gemaakt, zodat ook een leek op dit gebied zo’n kaart kan maken.

Peter van Broekhoven

Veel keus om kaarten te maken,snelle levering en de verpakking van de kaarten zeer netjes.

De werking van de site op de tablet werkt heel traag.