Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Willy Weits

Ik kon niet goed zien bij het maken van een verjaardagskaart wat de kosten waren na het bestellen van de proefkaart wat de kosten zijn van meerdere kaarten. De proefkaart was prachtig en toen we de... Ik kon niet goed zien bij het maken van een verjaardagskaart wat de kosten waren na het bestellen van de proefkaart wat de kosten zijn van meerdere kaarten. De proefkaart was prachtig en toen we de kaart opnieuw gingen bestellen kwam pas daarvan de totaal prijs in beeld.

Ga zelf eens een proefkaart maken en dan kijken of er gelijk de mogelijkheid is voor het aantal wat men wil hebben of dat de proefkaart bij de nieuwe bestelling de prijs wel duidelijk moet zijn.

Reactie Fuif.nl:

Beste Willy,
Bedankt voor je feedback en bestelling bij ons!
Ik kan me indenken dat het niet helemaal duidelijk is wat het totaalbedrag wordt als je bezig bent een kaartje te maken.
De...
Beste Willy,
Bedankt voor je feedback en bestelling bij ons!
De prijzen zijn afhankelijk van een heel aantal factoren, zoals het aantal, het formaat, enkel of dubbel en de papiersoort. Onder het kopje "info en prijzen" in de menubalk, staat een handige prijscalculator, zodat je precies ziet wat het totaalbedrag wordt.
Hopelijk was verder alles naar wens :-)
Vriendelijke groet,
Stephanie - Serviceteam Fuif

Diane

Gebruiksvriendelijke website. Veel keuze in kaarten. Snelle levering.

Het gebruiksgemak

Ik vond het jammer dat ik minimaal 10 kaarten af moest nemen, terwijl ik van een bepaald soort maar 5 nodig had....

Bestelling kaarten voor 50ste verjaardag. Gewoon op het internet tegengekomen, maar zeer tevreden over kwaliteit.

een proefdruk is echt heel makkelijk, en de extraatjes die in de doos zitten worden zeer geapprecieerd! Heel makkelijk om bij de definitieve bestelling het soort papier en kleur te kiezen.

op dit moment niet

We hebben hier de uitnodigingen voor onze bruiloft besteld.

De mogelijkheid tot het bestellen van een proefversie voor €1,- is heel fijn.

De gekleurde kaartjes bij een proefdruk. Het idee is goed, maar omdat de namen van de kleuren er niet op vermeld staan, weet je nog niet welke kleur je online moet kiezen.

(Bewerkt)

Zeer leuke ervaring en mooie uitnodigingen!!! Goede service en vriendelijke mensen.

Snelle reaktie als je vragen hebt

Gebruiksvriendelijke website! correcte afhandeling!

Helemaal top

Kaartjes zelf kunnen aanpassen

H.S.

Een hele fijne ervaring een super goede site!!

snelle verzending overzichtelijk

geen tips uitstekend

Joyce

Top! Goede service, goede kwaliteit en snelle levering