Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Jullie hebben het goed voor elkaar.

Geweldige service.
Zeer oplettend, ontdekten een fout in de bestelling.
Heel tevreden.

Heel klantvriendelijk

Goede en snelle levering! Kaarten zien er heel netjes uit

Top resultaat, goede kwaliteit, mooie kaarten

Het zou mooi zijn om het voorbeeld op te kunnen slaan en weer bewerken. Nu hebben we een aantal keren het model opnieuw moeten maken

I. Luijten

Uitnodigingen besteld voor de verjaardag van onze dochter. Het maken en bestellen van de uitnodigingen was heel simpel. Een paar uur na het bestellen kregen wij al een mail dat het verzonden was, op... Uitnodigingen besteld voor de verjaardag van onze dochter. Het maken en bestellen van de uitnodigingen was heel simpel. Een paar uur na het bestellen kregen wij al een mail dat het verzonden was, op zondag! De kaarten zaten goed verpakt in de doos en zagen er mooi uit! Zeer tevreden.

Dat ze heel snel waren met verzenden. Ook is er rui.m voldoende keuze op de site.

Wij hadden maar een klein aantal kaarten besteld en dit kwam in een hele grote doos. Misschien zijn doosjes die door de brievenbus kunnen een goede oplossing voor zulke bestellingen.

Uitnodigingen tuinfeest

gebruiksvriendelijke website

Martine De Keulener

Super, correct, snel en zeer klantvriendelijk !

Zeer snelle reactie bij vragen of probleem en dat je eerst een proefdruk krijgt is super!

Super eenvoudig om een kaart naar je eigen smaak te maken. Daarna waren de kaarten supersnel bezorgd.

Snelheid van leveren.

Voor het eerst iets besteld bij dit bedrijf. Positief

Heel snel geleverd.

Neen

Jody

Prima! Mooi programma om de kaarten naar wens te veranderen. Veel verschillende opties voor dezelfde prijs en snel verzonden.

Snelle levering!