Fuif.nl

9.6/10

Veel keuze.
Makkelijk bewerkbaar.
Nette verzending.

Pakketje zeer netjes verpakt!

Binnenkant kaart links kon niet aangepast worden, rechterkant met dezelfde afbeeldings als links kon wel.
Wilde uitnodigingskaarten bestellen, fijn dat er eerst een drukproef besteld kon worden.
1e drukproeg €0,99. Na deze ontvangen te hebben wilde ik graag nog een drukproef. Een 2e drukproef de volle prijs van een kaartje.
Dat zijn eigenlijk maar 2 hele kleine minpuntjes. Toch zou ik er in de toekomst zeker weer bestellen.!! Genoeg keuze.

G.J.M.J Rientjes

Zeer goed, het systeem load ook gescande foto's.

Zie de sterren

Snel en handig

De levering

Saait reageert niet altijd even snel

Overzichtelijk klantvriendelijk

Bert

Snel en compleet

Reclame erg opzichtig op de achterkant

Joost

Super

Super snelle levering en bestelling van prima kwaliteit.

saartje Impens

Erg positieve ervaring. Makkelijk te bestellen en normaal gezien snelle levering. Nu jammer genoeg nog geen levering omwille van problemen met de pakjesdienst.

Erg snel op de post gedaan. Voorgaande ervaringen erg positief! Vrij zeker dat de kwaliteit ook nu weer in orde gaat zijn.

De levering is nog steeds niet toegekomen...
De levering is nog steeds niet toegekomen...
Eerst waren er problemen met de levering. Een tweede keer langs geweest, maar geen niet-thuis briefje en wij die wel thuis waren. Daarna het vaste leveradres, waar we het pakje konden ophalen; eerst gaf de man aan dat de systemen plat lagen en daarna beweerde hij dat het pakje er niet was.

Reactie Fuif.nl:

Beste saartje Impens,
Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat er problemen met de levering zijn geweest. Ik kan me goed voorstellen dat je hier teleurgesteld over bent.
Na het...
Beste saartje Impens,
Na het lezen van je review hebben we gelijk contact gezocht met Post.NL. Inmiddels hebben we ook met jou contact gehad. Gelukkig kon je je bestelling toch afhalen bij het vaste afleveradres. Fijn dat je aangeeft je bestelling als erg positief te hebben ervaren.
Hartelijke groet,
Pieter - serviceteam Fuif

Heel prettig en behulpzaam.
We hadden een vraag over een foto op de kaart, we kregen duidelijke uitleg, en hulp.
Resultaat was erg mooi. Snelle levering.

De klantvriendelijkheid, en snelle reactie op mijn vraag.

Geen , zou zo weer bij jullie een kaart bij jullie kunnen bestellen.

Sofie

Super snel en veel keuze met kaart ontwerpen

De enveloppen plakken niet dicht

Zeer goed, snel en mooi!

Zeer snelle leverening en leuk verpakt.