Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Natasja ter Wal

Hele goede service en snelle levering.
Ze leveren hele mooie kaartjes af

Bestelproces prima en duidelijk om je kaartje zelf naar eigen smaak te maken.
Verzending vlot.

Prima service. Hele snelle afhandeling van de bestelling. Netjes bezorgd.

Jolanda

Uitstekende service en super snelle levering !

Klantvriendelijk. Zeer snelle levering

Het is bij bestellen van proefdruk niet duidelijk wat de kaart kost als je m daarna echt wilt bestellen. Nu enthousiast door de proefdruk, maar bij uiteindelijke bestelling bleek de kaart toch... Het is bij bestellen van proefdruk niet duidelijk wat de kaart kost als je m daarna echt wilt bestellen. Nu enthousiast door de proefdruk, maar bij uiteindelijke bestelling bleek de kaart toch duurder dan ingeschat ......

Reactie Fuif.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor je review!
Wat jammer dat de prijs als een teleurstelling kwam, dat is niet onze bedoeling.
We bieden graag de eerste proefdruk voor een extra voordelige...
Beste Anoniem,
Bedankt voor je review!
We bieden graag de eerste proefdruk voor een extra voordelige prijs aan zodat je makkelijk kunt kijken hoe de kaart in het echt eruit ziet.
Op onze prijzenpagina kun je vooraf de totale prijs berekenen van deze kaart. De prijs varieert namelijk afhankelijk van de grootte, de papiersoort en het aantal stuks dat je kiest. De prijs die je daar berekent is dus wat je ook tegenkomt wanneer je de kaarten gaat bestellen.
Ik ben blij te lezen dat je tevreden bent met de levering en hoop dat de kaarten zelf ook helemaal naar wens zijn.
Alvast een heel mooi feest gewenst!
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Fuif.nl

We zijn tevreden over de afhandeling van onze uitnodigingen! snelle bestelling ook!

de levering!

nee

John Deereke

Super tevreden over kwaliteit en snelheid!! Top!

De snelle levering en kwaliteit van de kaarten.

Prima. Kaartjes zien er netjes uit.

Snelle en correcte levering.

Muriel

Top

Bijzonder vriendelijk en hulpvaardig in de communicatie

Prima en heel snel en goed.