Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Mw. den O.

Duidelijke site, kaarten eenvoudig aan te passen qua tekst. Ook het bestellen ging voorspoedig en de dag erna de bestelling al in huis in nette, stevige verpakking.
Toppie!

Prima!!

Ja

A HUIJBREGTS

De model druk naderhand verrekenen met de bestelling.
Voor een kaart best duur.

P Spierings

Prima kaarten en snel geleverd.

P Spierings

Mooie kaarten en snel geleverd

Henry van Opheusden

Mijn ervaring met mijn fuif is super. Je maakt een concept voor een proefdruk die je 1 dag erna in huis hebt. Daarna ontvang je na de definitieve bestelling de uitnodigingen met enveloppen in huis.... Mijn ervaring met mijn fuif is super. Je maakt een concept voor een proefdruk die je 1 dag erna in huis hebt. Daarna ontvang je na de definitieve bestelling de uitnodigingen met enveloppen in huis. Keurignetjes verpakt via Post Nl.

Superhandig en uitermate goed verzorgd.

E. Leibbrand

Zeer snelle levering. Makkelijk zelf kaarten te ontwerpen.

veel keuze in assortiment, gebruiksvriendelijke website.
Zeer snelle levering!

Sommige stijl-items zijn niet voor alle kaarten beschikbaar.

Lotte

Erg tevreden over de gekregen uitnodigingen!

Snelle levering, gemakkelijk zelf iets leuks van te ontwerpen, ook al heb je zelf weinig inspiratie.

Jammer dat er niet standaard enveloppen bij de kaarten zitten; vind dat dat er eigenlijk bij in hoort te zitten!

Henry van Opheusden

Superhandig en uitermate goed verzorgd.

Ik kan alleen maar positief zijn!!

snelle en correcte levering, zowel de proefdruk als de definitieve bestelling

nee, prima zo, ga zo door!