Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Marcel V

Handige manier van uitnodigingen te maken, leuke basis makkelijk aan te passen.
Levering super snel!

Handigheid van kaart maken en aan te passen.

Prijs?

Voor het eerst besteld. Keurig op tijd binnen. De kaarten netjes verpakt in vloei papier.

Willie Broersma

Makkelijke website!! Zeer snelle service en een mooie kwaliteit!! Met veel zorg verpakt en verstuurd!! Kortom: DIK TEVREDEN !!

Zie boven !!

Goede ervaringen

Snelle oplossing na ontvangst verkeerde bestelling zonder extra kosten.

Prima product en snelle levering.

NIM

Makkelijke site om prachtige kaarten te maken, kaart aangemaakt en sneller dan snel dag later al bezorgd, erg goede kwaliteit en goed en leuk verpakt.
Helemaal niets op aan te merken, kies bij...
Helemaal niets op aan te merken, kies bij een volgende gelegenheid weer voor fuif.nl

Kwaliteit van de kaarten en de zeer snelle en verzorgde levering.

Tevreden klant

Ontzettend tevreden. Het ontwerpprogramma is erg gebruiksvriendelijk. Ik heb de uitnodigingen eenvoudig helemaal naar eigen wens kunnen maken en besteld. De volgende dag had ik het al in huis. Ook... Ontzettend tevreden. Het ontwerpprogramma is erg gebruiksvriendelijk. Ik heb de uitnodigingen eenvoudig helemaal naar eigen wens kunnen maken en besteld. De volgende dag had ik het al in huis. Ook de verpakking is al een klein feestje. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eenvoudig te ontwerpen en bestellen
Super snelle levering
Op een leuke manier geleverd

Alice Wolthuis

Goed.

Diversiteit aan kaarten is enorm, voor elk wat wils!

Ik had bij mijn proefkaartje een verkeerde instelling van de tekst, dus een opmaakfoutje. De tekst was niet helemaal leesbaar omdat het buiten het kader viel. Goed natuurlijk dat het om een... Ik had bij mijn proefkaartje een verkeerde instelling van de tekst, dus een opmaakfoutje. De tekst was niet helemaal leesbaar omdat het buiten het kader viel. Goed natuurlijk dat het om een proefkaartje ging, maar ik had graag gezien dat je duidelijk een melding krijgt in je scherm als je een opmaakfout maakt.

Ik had uitnodigingskaarten via de site gemaakt en besteld.
Ook had ik de bijpassende kleur envelop besteld, die werd aangeraden op de site.
Het proefexemplaar werd goed en snel...
Ik had uitnodigingskaarten via de site gemaakt en besteld.
Het proefexemplaar werd goed en snel geleverd.

De originele druk was echter niet goed.
Ook de kleur envelop was anders dan bij het proefexemplaar.
Het bleek dat het bedrijf was overgegaan op een andere leverancier van enveloppen en mij was met het proefexemplaar
nog een kleur envelop van de oude (!) leverancier meegestuurd. De nieuwe kleur envelop vond ik echter minder vrolijk/mooi.

Het probleem werd goed opgelost, men was klantvriendelijk, behulpzaam, creatief en er kwam snel een nieuwe ( goede ) levering. Wel jammer dat het zo gegaan is, want al met al kost het dan toch meer tijd, stress en is milieu onvriendelijker.

Klantvriendelijk, problemen worden opgelost, goed en tot laat in de avond bereikbaar.

Betere controle dat de kaarten goed gedrukt zijn, zoals besteld ( zie verhaal boven ).
Oude producten direct uit de roulatie halen ( zie verhaal boven ).

Uitstekende service en prima resultaat.

Zie boven.

N.v.t.