Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Heel goed, snelle levering van de iitnodiging en erg mooie en grote keus. Alleen maar lof👍🏻👍🏻

Levertijd, veel keus

?

Kitty

Keurig gedrukte en verpakte kaarten die op tijd geleverd zijn.

Kaart exact hetzelfde als op de website, ook qua kleurstelling.

N.v.t.

sietse Jansen

Uitstekend site, makkelijk zelf te maken, goede prijs

Het wordt je erg gemakkelijk gemaakt. Zelfs voor mensen die niet al te vaak de computer gebruiken was dit een openbaring

nee

Service was ok. Ontwerpmodule kaarten werkte prima.

Ronald van Wallinga

Een woord geweldig

Het waren dankbetuigingen na een overlijden het product is prachtig geworden .Er stond in eerste instantie Fuif.nl op de achterkant en dat is natuurlijk niet gepast 1 mailtje of het er af kon en het... Het waren dankbetuigingen na een overlijden het product is prachtig geworden .Er stond in eerste instantie Fuif.nl op de achterkant en dat is natuurlijk niet gepast 1 mailtje of het er af kon en het werd gelijk geregeld .Er werd ook gelijk gebeld dat het geregeld was helemaal TOP. Aanbeveling waard. super bedankt

geen verbeter punten blijf deze service leveren

Actief, vriendelijk, deskundig en behulpzaampersonnel.

zie boven

bertha hooghordel

Helaas zijn mijn eerste kaarten mislukt.een voorbeeldkaart heb ik aan de voorkant wel bewerkt,maar helaas niet op de binnen kant gelet,,die waren goed voor de vuilnisbak(jammer)de kaarten zien er... Helaas zijn mijn eerste kaarten mislukt.een voorbeeldkaart heb ik aan de voorkant wel bewerkt,maar helaas niet op de binnen kant gelet,,die waren goed voor de vuilnisbak(jammer)de kaarten zien er mooi uit ,snelle levering .en nu wachten op mijn 2de bestelling,wel een enkele kaart gekozen.even afwachten nu.

Heb 1 keer kaarten besteld,kan hier nog geen mening over geven.

????????????

J van steen

Alles zonder problemen !!!!!!

Snelheid en perfectie

Duidelijke website, het bestellen van een proefdruk ging heel makkelijk en werd snel geleverd.
Deze zag er zo mooi uit.
daardoor onze uitnodigingen hier besteld

Het viel mij op dat bij jullie de achterkant van de kaarten ook bedrukt zijn, terwijl dat bij jullie "concurrenten" niet zo is.
En de prijs was wel hetzelfde dus toen was de keus snel gemaakt.

Jeannette

Goeie service