Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Was snel en ze denken mee.
Helpen je daarbij waar nodig

Ga zo door

Ner

Prima service en snelle levering.

Gebruilersgemak voor aanpassingen aan de kaart kan worden verbetert

Arjo

Zeer goed bevallen om bij Fuif.nl te bestellen. Uitgebreide collectie met eenvoudige tool om layout aan te passen.

Ruime collectie en mogelijkheid om proefdruk te bestellen

De Bie

Prachtige Lay out's, en snelle levering.

Was een heel goede openbaring met dat bedrijf.

de snelle en accurate levering

Ik zou niet weten wat

G Willemse

Super snelle levering, kwaliteit kaartjes prima, kortom precies zoals je het wilt. Ga zo door !

Zeer goed

zeer snel

nvt

Angelique

Geweldig bedrijf goede duidelijke website met vele soorten kaarten en aanpassingsmogelijkheden voor een eigen ontwerp. Echt raad het iedereen aan.

Veel soorten mogelijkheden, erg klantvriendelijk, wordt goed geholpen aan de telefoon toen ik een vraag had, dacht mee en veranderde iets aan mijn ontwerp, heel erg fijn is dat. Echt een super... Veel soorten mogelijkheden, erg klantvriendelijk, wordt goed geholpen aan de telefoon toen ik een vraag had, dacht mee en veranderde iets aan mijn ontwerp, heel erg fijn is dat. Echt een super snelle levering van de jubileumkaarten. Smiddags besteld en was de volgende dag al binnen, en zeer gezellig verpakt.

De mogelijkheid geven om het FUIF logo weg te laten als je tot aankoop over gaat. Vind dit niet leuk om een uitnodigingskaart/jubileumkaart dan wil ik dit er niet op. Paste ook helemaal niet bij... De mogelijkheid geven om het FUIF logo weg te laten als je tot aankoop over gaat. Vind dit niet leuk om een uitnodigingskaart/jubileumkaart dan wil ik dit er niet op. Paste ook helemaal niet bij mijn ontwerp met die kleuren erin.

Goed bedrijf wat ze beloven maken ze waar.