Fuif.nl

Snelle bezorging. Netjes verpakt. Goede website

Cees van Vliet

Goede ervaring gehad

Prima!

Leuke verpakking en presentatie.

Genoeg keuze in eigentijdse vormgeving en prijsvriendelijk

Helemaal tevreden, supersnelle levering en de kaarten zijn precies zoals ik ze hebben wou.

Carien

Top! Makkelijk om via de site zelf je kaarten te ontwerpen en erg fijn om voor maar 1 euro een proefdruk te kunnen bestellen maar daarbij ook een set van alle andere mogelijkheden erbij te krijgen.

- Zelfs de proefdruk is al de volgende dag al geleverd inclusief eventuele andere opties.
- Het was letterlijk een kadotje om de uiteindelijke bestelling te ontvangen, super leuk hoe jullie dit verpakken en de extra fuifslinger die is toegevoegd.

- Het enige nadeel vond ik dat de enveloppen een "likstrip" hebben, zelfs de standaard witte die ik heb besteld, wanneer ik deze voor een paar cent meer met "stickerplakstrip" had kunnen bestellen... - Het enige nadeel vond ik dat de enveloppen een "likstrip" hebben, zelfs de standaard witte die ik heb besteld, wanneer ik deze voor een paar cent meer met "stickerplakstrip" had kunnen bestellen had ik dat gedaan. Niet dat ik mijn50 enveloppen nu gelikt heb maar met sponsje en water geeft het een hoop gesmeer.
- En als tip zou ik meegeven laat jullie naam achter op de enveloppen, ik weet nu wel dat ik deze prachtige kaarten bij jullie besteld heb maar onze 50 ontvangers niet, alleen www.fuif.nl klein achterop de envelop zou al meer bekendheid geven denk ik.

Super oke

Snelheid levering kaarten