Fuif.nl

9.6/10

Yvan Cleynen

Heel correct

Christella

Top bedrijf! Zondag besteld volgende dag al in huis. We kwamen meteen na onze bestelling er achter dat we het belangrijkste op onze uitnodiging waren vergeten te vermelden; de datum! Meteen gemaild... Top bedrijf! Zondag besteld volgende dag al in huis. We kwamen meteen na onze bestelling er achter dat we het belangrijkste op onze uitnodiging waren vergeten te vermelden; de datum! Meteen gemaild op zondag en de daarop volgende dag meteen reactie terug met een voorstel de kaart, kosteloos, opnieuw af te drukken met corecte datum. Dat is nog eens een service!! Zeker een bedrijf waar we nog eens terugkomen.

Goede service en klantvriendelijkheid

Heel goed!

Snelheid

Geen, top zo

Prima, makkelijk werkbare site

Ko Engelenberg

Uitsluitend positieve ervaringen met Fuif.nl.
Proefversie besteld, andere dag in de brievenbus.
Definitieve bestelling: direct de andere dag al besteld.
Drukwerk ziet er uitstekend...
Uitsluitend positieve ervaringen met Fuif.nl.
Proefversie besteld, andere dag in de brievenbus.
Definitieve bestelling: direct de andere dag al besteld.
Drukwerk ziet er uitstekend uit. Positieve reacties al ontvangen.
Veel keus en kaarten en enveloppen

Zie boven mijn reactie

Geen enkele. Alles voldeed aan mijn verwachtingen.

Prima geregeld; snelle levering; veel eigen inbreng mogelijk; uitstekende kwaliteit. Maar dat mag je ook verwachten voor deze prijs.

In de standaardkaart is veel aan te passen aan je eigen wensen in gebruiksvriendelijke applicatie.

Gevonden via Google.
Bestellen ging makkelijk, kwaliteit van de kaarten was super.
Ben zeer tevreden en zal Fuif zeker aanbevelen bij anderen.

Ga zo door

Snelle verzendingen zowel bij de proefdruk als de andere kaarten. Mooie kant en klare uitnodigingen dielekker simpel aan te passen zijn.

Proefdruk
Snelle verzending
Super netjes verpakt
Mooie kaarten / uitnodigen die perfect passen bij je gelegenheid

Prijs kaart ten opzichte van de proefdruk strak aan de prijs.

GERT JANSEN

Ik ben heel erg tevreden met Fuif.nl. Wij hebben een bijzonder mooie kaart, betreffende ons 25-jarig huwelijksfeest, uitgezocht. Het was moeilijk een keuze te maken uit het grote aanbod kaarten.... Ik ben heel erg tevreden met Fuif.nl. Wij hebben een bijzonder mooie kaart, betreffende ons 25-jarig huwelijksfeest, uitgezocht. Het was moeilijk een keuze te maken uit het grote aanbod kaarten. Uiteindelijk een hele goede keuze gemaakt.
Het samenstellen van de kaart, tekst, foto, lettertype ging allemaal vrij eenvoudig. Vervolgens binnen 2 dagen een proefafdruk ontvangen, welke voor ons direct doorslaggevend was. Op zaterdagavond alles in orde gemaakt en vervolgens werd op maandagmiddag het hele pakket op een keurig verzorgde manier bij ons afgeleverd. Kortom grote klasse!!

Zie mijn reactie boven. Bijzonder tevreden over de gehele afhandeling. Van begin tot eind.

Geen verbeterpunten. Alles is erg goed

Duidelijke website genoeg keuze snelle levering

Weet ik eigenlijk niet