Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

A.van der Vaart

Prima, en heel snel, vandaag besteld idd morgen in huis, ik raad iedereen die een leuk kaartje wil fuif aan.

Ik vind de snelheid echt een pluspunt.

geen idee ik ben echt tevreden

Super service!
Mijn ontwerp 's middags gemaakt en de volgende dag al in huis.
Erg netjes verpakt met een mooie presentatie van het kaartje bovenin de doos + een leuke slinger kado gehad.

Snelle levering.
Mooi en met zorg ingepakt en gepresenteerd.
Gratis verzending.

Anja

Snelle levering en goede kwaliteit!!

Een prettige overzichtelijk en toegankelijke website. Snelle en betaalbare service. Prima dus!

Meer illustraties toevoegen aan de website.

Hans

Goede snelle service, voldoet volledig aan verwachting, slinger leuk extraatje, ook fijn om wat extra envelopjes geleverd te krijgen , kortom: fuif.nl als er een fuif is

Ruime keuze, leuke ontwerpen en snel in huis

Wijziging van foto's gaat niet als ze uitvergroot achter kader zitten: handig zou zijn als je ze dan toch nog kan verwijderen en vervangen door een andere

guido

Vlotte service en snelle levering in een leuke verpakking. Helemaal top

Het zoeken naar de kortingscode is wat omslachtig. Als je toch van plan bent om korting te geven is het handig dit duidelijker te vermelden bij het bestelformulier

Gerard van Duin

Prima service, perfect zoals gewenst.

Alles keurig netjes verzoergd

Positieve ervaring ook al is het maken van een uitnodiging soms stroef

heel jammer dat er op de website geen mogelijkheid voorzien is om het vierkant formaat in rechthoekig formaat te veranderen, voor de Belgische klanten zou dit een enorme meerwaarde zijn omdat... heel jammer dat er op de website geen mogelijkheid voorzien is om het vierkant formaat in rechthoekig formaat te veranderen, voor de Belgische klanten zou dit een enorme meerwaarde zijn omdat vierkant formaat buiten de gewone afmetingen valt en er 2 zegels i.p.v.1 geplakt moeten worden, wat een flinke meerkost meebrengt en waarvoor heel wat Belgische klanten afhaken

Reactie Fuif.nl:

Hallo meneer de Cremer,
Bedankt voor de review!
Wij bieden op Fuif een Belgisch formaat, deze is bedoeld voor de Belgisch post.
Terug te vinden bij bijvoorbeeld zelf maken. Ook kunnen...
Hallo meneer de Cremer,
Bedankt voor de review!
Wij bieden op Fuif een Belgisch formaat, deze is bedoeld voor de Belgisch post.
Terug te vinden bij bijvoorbeeld zelf maken. Ook kunnen wij elk design op de site gratis voor je omzetten naar een Belgisch formaat. Dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar info@fuif.nl. Tip voor een hopelijk volgende bestelling bij ons :-)
Groetjes Brenda
Team Fuif

Positief. Snelle levering, goede kwaliteit, mooie presentatie.

Goede presentatie van de kaarten, snelle service en mooie kwaliteit

Nvt

Robin

Duidelijke website met veel keuze!
proefkaart was er de dag erna al en met een envelopje vol soorten papiertjes en envelop kleuren zodat we de juiste keuze konden maken.
daarna de...
Duidelijke website met veel keuze!
daarna de kaarten besteld en opnieuw mega snel binnen.
zondag was het pakket verzonden en maandag middag al binnen.
super blij en bestel hier zeker vaker!

snelle levering en fijn dat we een envelopje met test papier kregen zodat we een beeld hadden bij het product