Fuif.nl

9.6/10

Supper makkelijk

makkelijk en snael

Jennie

Leuke, verassende en feestelijke kaarten. Je kan ze zelf helemaal naar het zin maken op een gemakkelijke manier. Ik werd in 1 opslag al enthousiast van de site omdat er geen doorsnee kaarten bij... Leuke, verassende en feestelijke kaarten. Je kan ze zelf helemaal naar het zin maken op een gemakkelijke manier. Ik werd in 1 opslag al enthousiast van de site omdat er geen doorsnee kaarten bij staan maar gewoon vlotte en leuke kaarten. Ik wordt er blij van. En als kerst op de taart thuis gestuurd in een leuke verpakking en representatief. Super!!

site werkt makkelijk en vlot in zoeken, maar ook in het maken van de kaarten. De afwerking en levering van kaarten verloopt snel en vlot en het ziet er nog eens allemaal mooi afgewerkt uit.

Het is de eerste keer dat ik hier heb besteld maar zolang de kaarten op zn tijd wat vernieuwd worden dan ben ik hier vaak te vinden

leny

Het was de eerste keer dat ik bij fuif bestelde,
en ben super tevreden
duidelijke webside

je kan zien dat het met liefde gemaakt is

geen ga zo door

Mooie site, werkt snel en eenvoudig. de uitnodigingen zijn erg mooi geworden!

mooie site, werkt snel en eenvoudig. de uitnodigingen zijn erg mooi geworden!

nvt

Peter Bitter

Mijn ervaring met Fuif.nl is zeer positief! Medewerkster klantenservice zeer vriendelijk, en zeer behulpzaam, nam de tijd, navigeerde mij per telefoon naar de juiste handelingen, om een proefdruk te... Mijn ervaring met Fuif.nl is zeer positief! Medewerkster klantenservice zeer vriendelijk, en zeer behulpzaam, nam de tijd, navigeerde mij per telefoon naar de juiste handelingen, om een proefdruk te veranderen. Op een uiterst professionele correcte wijze! Chapeau!!!!

De behulpzaamheid, geweldig!

Ik kan mij absoluut geen verbeterpunten of tips bedenken. Het is gewoon fantastisch!

Maria Wieriks

Eerst een proefkaartje besteld. De bezorging hiervan duurde langer dan op de website vermeld staat. De volgende bestellingen zijn op tijd bezorgd. Via chat contact gezocht. Hier is direct en goed op... Eerst een proefkaartje besteld. De bezorging hiervan duurde langer dan op de website vermeld staat. De volgende bestellingen zijn op tijd bezorgd. Via chat contact gezocht. Hier is direct en goed op gereageerd. Bedankt hiervoor.
Ook bedankt voor de leuke, kleurige slinger die bij de bestelling zat.

Via chat kan men vragen stellen. Snel antwoord gekregen op mijn vragen. Klasse!

G. Monden

Mooie kaarten, snel bezorgd en duidelijke site.

gerhard

Snelle verwerking en aflevering

Goed duidelijk en met veel mogelijkheden

Wij hadden in de tekst van onze uitnodigingskaart iets vergeten te vermelden en onze bestelling is zonder problemen geannuleerd en de betaling is terug op onze rekening gestort, waarvoor onze... Wij hadden in de tekst van onze uitnodigingskaart iets vergeten te vermelden en onze bestelling is zonder problemen geannuleerd en de betaling is terug op onze rekening gestort, waarvoor onze hartelijke dank!

Positief

Mooie keuze in modellen van uitnodigingen.

Bij de uitnodiging die ik uitkoos, kon ik iets niet aanpassen, waardoor het er net niet perfect uitziet, maar nog steeds wel mooi.