Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Supermooie uitnodigen. Goede kwaliteit en snelle bezorging. TOP!!!

Gewoon zo door gas.

Ingrid Kersten

Alles was positief

Geen verbeterpunt

George

Voor de eerste keer zeer goed, en snelle levering.

Zeer goede productkwaliteit/

Marco van Hooft

Prima ervaring, ik voelde me verrast.

Snelheid van leveren en mooie verpakking. Ziet er professioneel uit.

De prijs zou goedkoper mogen zijn bij een afname van 100 uitnodigingen met enveloppen.

Regina

Snelle levering, erg vriendelijk personeel en snel reactie.

Super vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mij belde over een klacht die ik via email gestuurd had. Begreep mijn klacht, dacht en luisterde mee voor oplossingen en de volgende dag opnieuw mijn... Super vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mij belde over een klacht die ik via email gestuurd had. Begreep mijn klacht, dacht en luisterde mee voor oplossingen en de volgende dag opnieuw mijn bestelling kosteloos ontvangen.

Wanneer gewerkt wordt met kaders, is dit niet aan alle zijden gelijk. Zou fijn zijn als dit wel zou kunnen.

M&M

Het is heel prettig om met fuif te werken alles wijst zicht vanzelf en de uitnodigen zijn van goede kwaliteit ,ik ben er zo blij mee!

Prachtig bedrukt

Ik ben zeer tevreden super kwaliteit en snelle service

Ellen

Proefdruk prima ! Je krijgt de verschillende mogelijkheden thuis gestuurd. De definitieve kaart ontvangen is een feestje op zich. Leuk verpakt !

Carol Roijen

Toevallig op de site van Fuif.nl terechtgekomen. Uitnodigingen gemaakt voor mijn 50e verjaardag. Dit is echt vlekkeloos verlopen. 2 x proefdruk moeten laten maken. Dag er na al in huis. Perfect... Toevallig op de site van Fuif.nl terechtgekomen. Uitnodigingen gemaakt voor mijn 50e verjaardag. Dit is echt vlekkeloos verlopen. 2 x proefdruk moeten laten maken. Dag er na al in huis. Perfect verzorgd. De uiteindelijke bestelling was ook al na 1 dag in huis. TOP!!

Zie eerdere tekst

M. Peeters

Overzichtelijke site en zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Kleuren op scherm komen overeen met de geleverde proefversie.

Uitgebreide keuze - simpel - overzichtelijk - vlotte verwerking - snelle levering

Doe zo voort !