Fuif.nl

9.8/10
9.6/10

Heel goed was alles .

Peter van Burk

Vlotte afhandeling van de bestelling met duidelijke afspraken. De kaarten zijn precies gemaakt zoals bedoeld.

Mooie website, duidelijk en overzichtbaar. Prima service en goede telefonische medewerking.

ik had een vraag over de opdruk van de kaart, ze keken meteen mee en konden het ook aanpassen. Super

nee

Goed geholpen snel

snelheid

was gewoon goed

Het was een aangename kennismaking ?!!
We gaan vast nog bestellen.

Het ontwerpprogramma is gemakkelijk in gebruik.

IDB

Super snel en zeer verzorgd alles gekregen. Gewoon weg TOP.

Snelle service, goede kwaliteit

Leuke collectie en snelle levering.

Kaarten voor het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders besteld.

Mooie basis kaarten. Makkelijk aan te passen om ze persoonlijk te maken. Super snelle levering.

nee

Heel goed!

Echt super leuk dat je je kaartje echt helemaal zelf kan veranderen naar hoe je het wilt. Wel fijn dat je wel een soort opzet/voorbeeld hebt en vanuit die uitnodiging alles kan aanpassen. Ook heel... Echt super leuk dat je je kaartje echt helemaal zelf kan veranderen naar hoe je het wilt. Wel fijn dat je wel een soort opzet/voorbeeld hebt en vanuit die uitnodiging alles kan aanpassen. Ook heel fijn dat je je uitnodigingen allemaal kon opslaan, om er later aan door te werken. Super snelle levering, ook echt super!

Enige wat ik jammer vond is dat ik een uitnodiging had met een bepaalde tekst en lettertype. Maar er stond niet bij welk lettertype dat was, dus als je er dan nog iets bij wilde schrijven dan kreeg... Enige wat ik jammer vond is dat ik een uitnodiging had met een bepaalde tekst en lettertype. Maar er stond niet bij welk lettertype dat was, dus als je er dan nog iets bij wilde schrijven dan kreeg je een ander lettertype, tenzij je het origineel veranderd.