Fuif.nl

Zeer goed

snel en correct

neen

Susanne

Leuke site, snell service!

Tamara Plagman

Snelle levering.
Leuke opmaak voor kaartjes

Ik ben dik tevreden over de bestelling en de behandeling van vragen als ik die had.

Emma

Zeer goed!

Na het stellen van een vraag via de mail had ik snel antwoord en kon ik verder met mijn bestelling. Daarnaast is ook van het bezorgen een feestje gemaakt. De proefdruk kwam met extra informatie over... Na het stellen van een vraag via de mail had ik snel antwoord en kon ik verder met mijn bestelling. Daarnaast is ook van het bezorgen een feestje gemaakt. De proefdruk kwam met extra informatie over de mogelijkheden (enveloppe en papier mogelijkheden) en de uiteindelijke uitnodigingen netjes in een presentatie box geleverd. Super!

Uitnodigingskaarten besteld voor een feestje.

Snelle en nette levering, de kaarten zijn heel mooi geworden!

Zeer tevreden

Marielle Verhagen

Super goed!

Originele ontwerpen. Proefdruk op een originele manier zeer compleet aangeboden

Het programma waar mee gewerkt wordt om het ontwerp te wijzigen mag gebruiksvriendelijker. Maar het is goed gelukt om een mooi eindresultaat te krijgen.

Ik was op zoek naar een uitnodiging en kwam bij fuif terecht,en vond een kaart naar mijn zin en gelijk besteld en had het de volgende dag al in huis.super snelle levering. alleen jammer dat er 3... Ik was op zoek naar een uitnodiging en kwam bij fuif terecht,en vond een kaart naar mijn zin en gelijk besteld en had het de volgende dag al in huis.super snelle levering. alleen jammer dat er 3 enveloppen te weinig bij zaten.

super snelle levering

niet echt

Tanja vanuit België

Super snel gekregen. Kwaliteit van de kaartjes zijn super. Gewoonweg top service. Ben blij dat ik het ontdekt heb. Ga zeker nog bestellen. Top!!

Julia Kiefmann

Prima bedrijf; snelle levering, goede kwaliteit van de kaarten, volop keuze!

Zeer snelle levering en erg handig dat je een proefkaart kan bestellen voor een klein bedrag.
Goede keus in de kaarten, er is vast iets wat je mooi vindt.
Makkelijk bewerkbaar, je kan...
Goede keus in de kaarten, er is vast iets wat je mooi vindt.
Makkelijk bewerkbaar, je kan eenvoudig je eigen teksten toevoegen.