Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Davy

Super ervaring en heel tevreden van het eindresultaat. Doe zo verder...

Correcte afhandeling en heel stipte levering.

Prima & snel!

Snel!!!

Zeer aangenaam verrast, top kwaliteit, snel geleverd, en ook nog eens heel leuk verpakt, klasse !

Kwaliteit, levering, verpakking

Niks kunnen bedenken

Verrassend snelle levering en gemakkelijk te gebruiken website

Veel keuze, goed om zelf samen te stellen en een proefdruk te laten komen.
Wij waren uiteindelijk de datum vergeten van ons feest en zagen dat pas bij de toegezonden proefdruk!
Dus een...
Veel keuze, goed om zelf samen te stellen en een proefdruk te laten komen.
Dus een super goeie manier om dubbel te controleren.
Keurige levering op tijd!
Zeer tevreden.

Gr Wil en John van Est

Zie eerder beschreven geen

Goede ervaring.

Gebruiksvriendelijke website

Adriana

Zeer tevreden

Foutje in de proefdruk werd snel hersteld, snel contact, goed resultaat.
Leuke verpakking

Super veel keus in verschillende kaartjes. Heel fijn dat je een proefdruk krijgt opgestuurd en dan met de verschillende kaartenmateriaal en anveloppen. En super leuk dat we ballonnen en versiering... Super veel keus in verschillende kaartjes. Heel fijn dat je een proefdruk krijgt opgestuurd en dan met de verschillende kaartenmateriaal en anveloppen. En super leuk dat we ballonnen en versiering kregen

Duidelijk, heel persoonlijk pakketje, de test afdruk. De ballonnen en versiering

Angela Kluijtmans

Erg leuke ervaring

Wat een verassing als je je pakketje open maakt. Met die ballonnen en slingers erg leuk!! Ik had op zondag besteld en had de kaartjes maandag al in huis top.

nee

Mail contact gehad met Fuif over proefdruk die druktechnisch wat gebreken vertoonde. Contact plezierig. Eindresultaat van de bestelling onveranderd. Nog steeds een witte rand aan één zijde bij helft... Mail contact gehad met Fuif over proefdruk die druktechnisch wat gebreken vertoonde. Contact plezierig. Eindresultaat van de bestelling onveranderd. Nog steeds een witte rand aan één zijde bij helft van kaarten. Bij definitieve ontwerp daar wel rekening meegehouden, dus geen bezwaar. Wel beetje slordig.

Zie hierboven. Zou naast de letter keuze, nog graag een vetgedrukte en cursiefgedrukte keuze per letter zien.