Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Prima uitnodigingen en perfecte bezorging precies zoals op de site vermeld staat

snelle levering

Mieke van Tol

Goed vezorgt dik tevrede

Bij nabestelling uitstekend dankje wel!!

Alles was top!

Mariska

Blij met de kaarten super snel in huis en tevreden na vraag aan de telefoon! Gratis goede tip erbij...helemaal perfect!

Nette afhandeling !

Ellen

Supperhandige website, makkelijk om zelf uitnodigingen te maken.bij t proefexemplaar staaltjes van de div. Papiersoorten.
Snelle levering(volgende dag)
Kaarten heel mooi verpakt.

Ja,de proefstaaltjes van de soorten papier en enveloppen.

Gerdie

Super tevreden!

Ongelooflijk snel. Op zondagnamiddag besteld, op maandag in huis, bijna onmogelijk.

lekker zo doorgaan!

Ria

Fuif leek in eerste instantie niet heel toegankelijk (maak maar lekker je kaartje) maar gaandeweg werd ik steeds enthousiaster. Zowel qua informatie als designmogelijkheden als bereikbaarheid en... Fuif leek in eerste instantie niet heel toegankelijk (maak maar lekker je kaartje) maar gaandeweg werd ik steeds enthousiaster. Zowel qua informatie als designmogelijkheden als bereikbaarheid en responstijden helemaal top! Is het eerste bedrijf waarbij het mogelijk was mijn kaartje ook op de achterkant te bedrukken. De bedrijfsnaam wordt niet vermeld op de kaartjes/enveloppen - wat maakt dat ik even een enthousiast mond-op-mond reclamemaker ben. Vandaag gaan de kaartjes op de bus en eenieder die erover begint ga ik vertellen van FUIF.NL.

Informatie is voorhanden, ik hoef niet te zoeken maar de site lijkt mee te denken met mijn behoeften

Dat allereerste instapniveau, ik begon maar gewoon een kaartje te maken, op die pagina was naar mijn gevoel te weinig informatie. Maar misschien had ik gewoon niet naar beneden gescrold.

Toos Onderwater van der Meer

De kaarten zijn heel mooi geworden en alles is naar tevredenheid gegaan.

Prijs kwaliteitsvertoning is goed

Martin

Goede en snelle service, proefdruk voor 99 cent is een super service. De bestelling daarna werd snel en correct afgeleverd. Top!

Snelle levering van zowel proefdruk alsook de levering van de bestelling

geen, prijs/kwaliteit klopt gewoon

Floor

Verrassend!

Kaarten waren goed verpakt.
Meezenden van samples met de proefkaart.

Nog niet ontdekt