Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Malero

Zeer vlugge en correcte afhandeling en levering. Prachtig resultaat.

Anno

Omdat er nogal haast was heb ik gekozen voor Fuif.nl. Je kan snel een mooie specifieke kaart naar wens maken en hij is de volgende dag al binnen!

Prima kwaliteit, mooie kaarten en snelle levering

Qua prijs had het om mij wel wat goedkoper gekund. Misschien dat ze de extra's (ballonnen en vlaggetjes) weg kunnen laten en de prijs wat naar beneden kunnen doen! Het is goed bedoeld maar ik heb... Qua prijs had het om mij wel wat goedkoper gekund. Misschien dat ze de extra's (ballonnen en vlaggetjes) weg kunnen laten en de prijs wat naar beneden kunnen doen! Het is goed bedoeld maar ik heb geen ballonnen en vlaggetjes nodig!

Liesbeth

Zeer leuke eerste kennismaking en mooie producten/afwerking!

mooie afwerking van producten

Herinneringsmailtje versturen met zijn alle gegevens correct + evt. voorstellen doen; datum, locatie, ...

Nvt

nvt

nvt

Handige site dat kwaliteitsproducten levert

Heel snelle levering

Betere weergave hoe de kaart eruit gaat zien.
We hadden een achtergrond over heel het kaartje en bij de proefdruk was er toch nog wit te zien aan de rand.

Kaarten besteld voor feestje.

Jan Klumper

Ben uitermate tevreden over
"FUIF".. over hun geleverde product,hun klantvriendelijkheid bij de hulp aan mij bij de aanpassing van de kaart en de snelle levering! Kortom..Een echte aanrader!!

Klantvriendelijkheid en kwaliteit!

Voor het eerst kaarten besteld bij Fuif.
Zonder problemen en correct afgehandeld.

Alles goed en vlot geregeld

Kok

Wij hebben onze trouwkaarten hier besteld en iedereen islaaiend enthousiast over de kaart.
Het ziet er professioneel uit, de bewerk opties zijn ruim en de kwalitijd is erg goed.
De prijs...
De prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

De kwaliteit van het product, de extra optie van papier etc. Bij de proef bestelling en de presentatie van de bestelling.

De site werkt nog niet helemaal soepel op de tablet en dan met name het bewerken van een kaart.

Olaf Jansen

De kaarten waren perfect zoals we ze hadden besteld en de extra verrassing was de ballonnen en slingers erbij was de kers op de taart.

Snelheid