Fuif.nl

9.8/10
9.6/10

Anne

Bestelling uitnodiging 60-jarig jubileum

Zeer snelle levering en heel gemakkelijk te bestellen.

Neen

Prima website. Goede service. Supersnelle levering: zaterdag besteld maandag al geleverd!!,

Zie hierboven

Neen

CRD Rijkens

Wij zijn zeer tevreden over Fuif. nl, een heel mooi product en heel snel geleverd, wij hadden een foutje over het hoofd gezien maar werden opgebeld en is direct aangepast super service! !!!

Eddy

Alleen maar positief

Duidelijk, makkelijk, maar vooral supersnel!

W Westerbeek

We zijn zeer tevreden over kwaliteit van het drukwerk en hoe er meegedacht wordt door het fuifteam
Een echte aanrader

Bert's Bakery

Bestelde kaarten waren niet goed door ons gemaakt en Fuif.nl heeft gratis de kaarten opnieuw voor ons gedrukt. Geweldige service

Word meteen naar een oplossing gezocht

Gini Wittelings

Mijn ervaring is zeer goed. Heel erg fijn dat het na een dag al aankwam.
Mijn ervaring is zeer goed. Heel erg fijn dat het na een dag al aankwam.
Alleen de doos al waar het in zat was erg leuk om te ontvangen en toen ik hem vervolgens openmaakte en daar nog slingers en een boek met tips in zat was het helemaal geweldig. Ook het eindresultaat van de kaartjes zijn precies volgens mijn verwachtingen.

Goede kwaliteit

Marloes

Zeer tevreden, mijn product kon niet de volgende dag worden geleverd , maar ik werd netjes door een mailtje daarvan op de hoogte gebracht en 1 dag later lag het in de bus. Het kaartje met foto en... Zeer tevreden, mijn product kon niet de volgende dag worden geleverd , maar ik werd netjes door een mailtje daarvan op de hoogte gebracht en 1 dag later lag het in de bus. Het kaartje met foto en tekst die ik had besteld zag er prachtig uit.

Mooie kaartjes, duidelijke site, netjes op de hoogte gebracht bij veranderingen

mw. MB

Supersnelle afhandeling van onze bestelling. Ik heb een kaart gemaakt via de website. Het is duidelijk en gemakkelijk hoe je zelf je kaart kan samenstellen. Ik vond het erg leuk dat er ook wat... Supersnelle afhandeling van onze bestelling. Ik heb een kaart gemaakt via de website. Het is duidelijk en gemakkelijk hoe je zelf je kaart kan samenstellen. Ik vond het erg leuk dat er ook wat slingers en andere feestartikelen aan onze bestelling waren toegevoegd ter promotie.

Groot gebruiksgemak voor het zelf creƫren van kaarten
Supersnelle levering!

Voor de 2e maal een bestelling geplaatst zeer tevreden.
Creatieve, bruikbare, voorstellen.