Super!
Ruime keus in kaarten. Geleverde drukwerk van zeer goede kwaliteit! Al veel leuke reacties op onze uitnodiging ontvangen.
N.v.t.
kan niet wat bedenken
Je krijgt precies wat je wil
snelle levering en goede(lage) prijs.
meer mogelijkheden creeƫren in de toepassing van "toeters en bellen" om de kaart nog meer te kunnen te kunnen opleuken.
Je kan een proefdruk ontvangen voor maar 1 euro, je ontvangt dan gelijk ook nog alle papiersoorten die gekozen kunnen worden erbij, heel fijn! Proefdruk kan eenvoudig worden aangepast. De bestelling...
Laat bij voorbeeldkaarten zien welk lettertype gebruikt is. Dan kan je bij het aanpassen/toegvoegen sneller werken. Het was nu even zoeken/vergelijken.
Snelle levering, proefdruk met alle informatie erbij was ook top!
De tool om de kaart te maken kan wat beter. Er is bv. geen knop om iets ongedaan te maken, wat toch wel handig zou zijn.
Snelheid waarmee bestelling binnen is.
Wanneer je onderdelen op een kaart wilt plaatsen is het kader van de kaart erg klein.
Mijn proefdruk was in orde, maar toen ik een grotere hoeveelheid van deze kaart wilde bestellen las het...
Site is heel eenvoudig in het gebruik, is voor iedereen goed te doen om een leuke kaart te maken.
Nee, zeer tevreden.