Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Francois Demey

Voor de eerste maal bij jullie een bestelling gedaan en alles was piekfijn verzorgd zeker een aanrader..doe zo verder.

Marc De Vleeschhauwer

Super !

Zeer snelle en kwalitatieve service !

Bij het melden van het probleem met de levering van de proefdruk, is hier zeer snel en efficiënt op gereageerd.
Super service !
Bedankt.
Marc

Belinda van Dongen

Was heel eenvoudig en snel en netje geleverd top

Nette verzending

(Bewerkt)

Goede communicatie , mooie website

Goede snelle levering

geen verbeterpunten of tips

Wat er wordt beloofd wordt ook uitgevoerd.

Indien er iets niet vlekkeloos verloopt wordt het heel snel opgelost. PERFEKT !!

nee

Marga Salemink

Erg leuke uitnodigingen!
Het is al een feestje op zich om je eigen uitnodiging te kunnen maken.

Erg leuke uitnodigingen!
Het is al een feestje op zich om je eigen uitnodiging te kunnen maken.

Gemaakte fout/vergissing werd heel snel en correct hersteld. Goede service en grote klantvriendelijkheid.

Assortiment
Service en klantvriendelijkheid

Om uitnodiging te maken is het soms wat lastig om tekstvlakken in te vullen zonder daarbij van de pagina af te gaan en opnieuw te moeten beginnen. Daarbij heb je wel wat geduld nodig.

Kosten per kaartje zijn wat aan de hoge kant... €2,65 per uitnodiging bij een aantal van 55 vind ik prijzig.

Reactie Fuif.nl:

Beste,
Bedankt voor je bestelling kaarten bij FUIF en je review.
Wat de prijzen betreft deze zijn marktconform en inclusief de enveloppen.

Henrieke

Ik kon ze snel vinden op google. Hun keuze was reuze en naar smaak. Ik had zowel de proefdruk als het product zelf de volgende dag in huis naar wens.

De keuze van producten en tips. Orginelere voor ideeen die je naar eigen wens en smaak kan aanvullen.

De website liep 2 x vast tijdens het uploaden van een afbeelding.

Maria Arends

Prima ervaring, zeer aan te bevelen!
Geen ervar8ng met andere bedrijven, maar dit kaartje sprong er uit!

Nou, de sluitzegels waren iets te hoog afgedrukt, zodat de bovenste letters buiten de cirkel vielen! Even een telefoontje en de volgende dag kregen we al 2 nieuwe vellen! De oude hoefden niet terug... Nou, de sluitzegels waren iets te hoog afgedrukt, zodat de bovenste letters buiten de cirkel vielen! Even een telefoontje en de volgende dag kregen we al 2 nieuwe vellen! De oude hoefden niet terug gestuurd te worden, ze geloofden mij op mijn woord, ze waren erg vriendelijk aan de telefoon! Kan gebeuren!

Genoeg keuze van kaarten en met hulp van mijn dochter hebben we zelf een heel leuke kaart ontworpen!

Cobie

Héél goed. Snelle levering.

Snelle levering. Keurig verpakt.