Fuif.nl

9.6/10

Top!

Afwerking en verpakking

Danielle

Leuke kaartjes, makkelijk en snel te bestellen. En een super service! Ik dacht dat ik een spelfout had gemaakt en heb ze hierover gemaild. Kreeg meteen een mail terug dat ze het nagekeken hadden en... Leuke kaartjes, makkelijk en snel te bestellen. En een super service! Ik dacht dat ik een spelfout had gemaakt en heb ze hierover gemaild. Kreeg meteen een mail terug dat ze het nagekeken hadden en er geen fout in stond.

Heel erg service gericht

Nic

Perfect snel goede kwaliteit

Service

Anja Derks

Prima, goede ervaring opgedaan.

mooie voorbeelden beschikbaar, goed format

Meer diversiteitsopties que kaartgrootte? Eerst de kaartgrootte selecteren en dan invulling?

Prima. kaarten zien er mooi uit

Harold Gosler

Op zich had ik goede ervaringen , maar ik vind de website niet zo geweldig.

Op zich had ik goede ervaringen , maar ik vind de website niet zo geweldig.

1. Erg lastig om eenmaal aangemaakte tekst te herstellen. Ook niet duidelijk in welke modus dat moet gebeuren. Ik moest daarvoor 3 x bellen en de medewerkers van fuif hebben de correcties aangebracht. Dit kostte behoorlijk wat tijd

2. Het is niet bij alle onderdelen erg duidelijk hoe je iets kunt verwijderen. Het prullenbakje is zo klein dat het nauwelijks zichtbaar is. Ik zou kiezen voor een button: "verwijder" in plaats van een prillenbsk.

Snelheid

Zie hierboven

Tuinwerken Moors

Heel snelle service. Heel tevreden, mooi en heel veel keus.

snelle service, goede kwaliteit en heel veel keus. Zowel de keus in het papier en omslagen.
Top!

neen

Fantastisch programma!! De basiskaartjes konden op allerlei fronten veranderd worden tot een eigen persoonlijk uitnodigingskaartje!! Heel leuk om te doen en een prachtig resultaat!
Keurig...
Keurig verpakt verzonden, snel klaar en prima gearriveerd!! Toppie!!

Makkelijk te bewerken!

goed om tijdens de bestelling al iets meer te melden van de meerprijzen: enveloppes, tekstkleur en andere extra' e.d. Het beginbedrag is nl.zeer laag, maar aan het eind schrik je op hoeveel het... goed om tijdens de bestelling al iets meer te melden van de meerprijzen: enveloppes, tekstkleur en andere extra' e.d. Het beginbedrag is nl.zeer laag, maar aan het eind schrik je op hoeveel het kaartje uitkomt. Een tussenstand vd prijs noemen!! Dan is er nog te kiezen...

Ilse Goyvaerts

Heel tevreden, correcte prijs, snelle levering en goed verpakt zodat er niks stuk kan gaan of verloren.