Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

Uitnodiging voor 50 jarig huwelijksjubileum.

Hebben zelf contact genomen omdat foto niet scherp genoeg was en gevraagd of wij een betere foto hadden.

(Bewerkt)

Gebruikers vriendelijke website

Pro actieve communicatie bij eventuele misverstanden.

Herma

Op zondagavond kaarten besteld op de site welke woensdag in Duitsland zijn afgeleverd. Fantastisch....

Onder de indruk van de snelle levering naar een Duits adres. Echt top!

Jeannette

Snel en op tijd geleverd.
Makkelijk om zelf je ontwerp te maken. Super blij mee

De bestelde uitnodigingskaarten voor mijn verjaardag heb ik in volle tevredenheid ontvangen. Hiervoor mijn hartelijke dank en ik kan het eenieder aanbevelen. Mijn dochter had het voor me geregeld!

We hadden een voorbeeld kaart gekozen, maar bleek enkel te zijn en ik wilde hem dubbel. Jammer dat dat niet eenvoudig in dubbel te veranderen was!

Kaartje feestje

Een leuk kaartje maken was eigenlijk eenvoudig.......handig om even een proefdruk te krijgen.
Bestellen is een ander verhaal..... misschien duidelijker optie voor grootte van het kaartje en soort papier (bv vermelding van de papiersoort van het proefkaartje).
Verder leuk en makkelijk.

Super leuk en makkelijk om zelf een kaartje te kiezen en te veranderen naar je eigen smaak! Top

Beschrijving grootte kaartjes en soort papier: moet toch simpeler kunnen!

Esmée Feenstra

Optijd verzonden, mooi geprint gewoon tevreden