Fuif.nl

9.6/10
9.8/10
9.6/10

S van den Berg

Overzichtelijke design omgeving met veel opties en mooie kwaliteit

Maria

Top , enveloppen niet helemaal geweldig , plakte niet en 1 te weinig

Verder alles prima, prachtig verpakt ook

Ok

Een aantal kaarten zelf gemaakt en besteld. Op tijd geleverd, en zelfs nog wat extra kaarten erbij gekregen.

Kaart helemaal zelf aanpassen. Mooie voorbeelden.

Formaat kan niet veranderd worden bij het kiezen van een bestaande kaart die ik zelf had aangepast. (bijv. in plaats van dubbele kaar een enkele kaart).
Prijsinformatie was vooraf niet geheel...
Prijsinformatie was vooraf niet geheel duidelijk aangegeven.

Alles is goed gegaan

Netjes afgewerkt

Wat schrok ik toen een vriendin toevallig over kaartje2go vertelde, jullie prijzen zijn stukken hoger

Professioneel, goede service, goede kwaliteit, zelfs gewezen op een spellingsfout door een oplettende werknemer, helemaal top!

Bij een grote bestelling worden de kaarten nog eens goed bekeken/ nagelezen. Een foutje is zo gemaakt maar de werknemers zijn er op getraind om alles nog eens goed na te lopen!

Alles correct en snel afgehandeld. Zeer tevreden.

Jacky

Mooie kaarten, snelle service

De kaart is boven verwachting mooi geworden! Goedkope kaart op proef is erg handig, zo kan je nog dingen bijstellen.

Maak bij de voorbeelden op de site duidelijker bij welke kaarten je de kleur e.d. kan aanpassen. Dat dit kon, daar kwam ik pas achter toen ik m ging bewerken. En dat opent een zee aan extra... Maak bij de voorbeelden op de site duidelijker bij welke kaarten je de kleur e.d. kan aanpassen. Dat dit kon, daar kwam ik pas achter toen ik m ging bewerken. En dat opent een zee aan extra mogelijkheden.

Leuke ontdekking

smaakvolle en stijlvolle ontwerpen

miste een aangepast papierformaat voor plaatskaartjes

Prima, snel, goed verzorgd

Iets met de verwerking van tekst, ging moeizaam, dan langzaam en dan weer te snel, zijn een paar keer opnieuw moeten beginnen