Fuif.nl

Johan Brink

Makkelijk te vinden den.
Helder aanwijzingen.
Gebruikersgemak

Snelle levering proefdruk waar vooral bij opviel de aangeboden keuze in papiersoorten. Helpt enorm om definitlief te maken.
Geri ge kosten proefdruk.

Het opslaan van eerste concept en dan weer verder werken. Kan nml makkelijker/directer. Neem voorbeeld aan Word!

Van der Drify

Het was eenvoudig om zelf een kaart te ontwerpen, besteld en heel snel alles in huis!

Makkelijk te maken, snel geleverd. Alleen de verkeerde kleur envelop ontvangen. Hier geen melding van gemaakt omdat we ze gelijk nodig hadden.

Reactie Fuif.nl:

Beste anoniem,
Bedankt voor je review!
Wat jammer om te lezen dat je de verkeerde kleur enveloppen hebt ontvangen. Dat spijt ons.
Je had hierover gerust gelijk contact met ons mogen...
Beste anoniem,
Bedankt voor je review!
Je had hierover gerust gelijk contact met ons mogen opnemen. Dan hadden we de juiste enveloppen nog dezelfde dag naar je toegestuurd. Inmiddels hebben we over je feedback/klacht contact gehad. De juiste enveloppen hebben we alsnog naar je verstuurd.
Dan wens ik je nog een hele mooie kraamtijd toe, en alle geluk met jullie kleine schat!
Hartelijke groet,
Pieter - serviceteam Fuif

Anita Verver

Fijne website en gemakkelijk om mee te werken. Supersnelle levering. Top!

Alle papiersoorten worden meegeleverd met de eerste proefdruk. Dit maakt het kiezen makkelijker. Heel fijn!

Astrid

De bestelling had ik na een week nog niet ontvangen. Heb telefonisch contact gehad met een medebewerkster.
Zij heeft na gecheckt waarom ik het nog steeds niet had, het probleem lag bij post nl.
Helaas heb ik geen knalroze enveloppen gekregen, heb houtkleurige enveloppen ontvangen.
Ga zo nog een mail doen, om te vragen of ik ze om kan ruilen

Ik heb het bedrijf gebeld, en ze wilden mij terug bellen, dit hebben ze vrij snel gedaan

Annick lannoo

Vlotte en goeie website. Leuke en mooie ideetje en goede beschrijving van wat je moet doen.

Sabine van Dam

Super veel keus, mooie kaart voor de mooiste dag van ons leven!!!!

Super zoveel keus en niet duur

Niks, is prefect.

Prima ervaring, blij hier de bestelling gedaan te hebben

Snelle afhandeling, mooie verzendverpakking, communicatie, eindresultaat