Fuif.nl

9.6/10

Henk Hesper RK de Regenboog

Goede en vlotte levering

Snelle behandeling

prachtig , precies zoals we verwacht hadden .
jullie adres is opgeslagen voor de volgende keer.

Geen verbeterpunten

Super snelle levering en mooi resultaat

OK

We realiseerden ons niet dat een kaart van 15 x15 cm 23 g woog. Dat betekende dubbele port. Ik zag dat niet bij de keuze voor de afmeting, anders had ik daarmee rekening gehouden, want de iets... We realiseerden ons niet dat een kaart van 15 x15 cm 23 g woog. Dat betekende dubbele port. Ik zag dat niet bij de keuze voor de afmeting, anders had ik daarmee rekening gehouden, want de iets kleinere kaart zou dan bijna een Euro goedkoper in porto kosten zijn. Misschien gewicht vermelden bij het keuze menu

Marcelle

Niet goed.. Heb mn bestelling een week geleden gedaan en nog steeds niks ontvangen.. Al meerdere mailtjes gestuurd naar Fuif en wordt wel snel gereageerd maar niet echt iets aan gedaan. Geen... Niet goed.. Heb mn bestelling een week geleden gedaan en nog steeds niks ontvangen.. Al meerdere mailtjes gestuurd naar Fuif en wordt wel snel gereageerd maar niet echt iets aan gedaan. Geen track&trace code ontvangen en totaal geen duidelijkheid over wanneer het pakketje daadwerkelijk bezorgd gaat worden en of het überhaupt nog wordt bezorgd.. Niet echt de service die beloofd wordt op de site. Spijt van de bestelling want de uitnodigingen moesten vorige week de deur uit en had het dan liever bij een andere site besteld waar ik ze wel op tijd gekregen zou hebben.

Snelle reacties

Pakketje op tijd leveren/duidelijkheid over levering

Reactie Fuif.nl:

Beste Marcelle,
Bedankt voor je review en wat ontzettend vervelend dat je langer op je bestelling moest wachten! Ik snap dat je dit heel spijtig vindt.
Uit het contact dat je met ons hebt...
Beste Marcelle,
Uit het contact dat je met ons hebt gehad begrijp ik dat het pakket na drie dagen bij de buren is afgeleverd. Wel balen dat je hiervan niks hebt vernomen van de bezorgdienst, maar ik ben blij dat je de kaarten uiteindelijk wel hebt ontvangen :-)
Vriendelijke groet,
Stephanie - Serviceteam Fuif.nl

Makkelijk te maken, levering duurde helaas een week i.p.v 1 of 2 dagen

prima website, makkelijk kaarten te maken en bestellen

helaas door technische problemen te lange levertijd, had hier graag een email over ontvangen, nu moest ik dit zelf maar uitvinden hoe dat kwam.

Reactie Fuif.nl:

Beste anoniem,
Bedankt voor je review en je feedback!
Beste anoniem,
Bedankt voor je review en je feedback!
Wat vervelend dat je langer moest wachten op je kaarten. Het klopt inderdaad dat sommige orders later zijn verzonden, omdat we over zijn gegaan naar een andere druklocatie. Inmiddels is de storing weer verholpen. Excuses voor het ongemak en ik hoop dat je blij bent met de kaarten :-)
Vriendelijke groet,
Stephanie - Serviceteam Fuif.nl

Zeer positief

Persoonlijk
Denken mee

Heppie

Een makkelijke website alles is duidelijk aangegeven . Je kan je kaarten zelf ook nog aanpassen op een super makkelijke manier.

Ja alles was gewoon uitstekend

Twannnie

Echt geweldig vooral zo door gaan.