Leuke uitnodigingen gemaakt voor Abraham. Even uitzoeken hoe het werkt, maar al snel ging dit prima.
Leuk om mee te werken
Handige site eenvoudig en duidelijk.
Prachtige kaarten, makkelijk aan te passen aan eigen wensen. Proefdruk was binnen n dag in huis. En de uiteindelijke bestelling kwam in n feestelijke doos, prachtig verpakt, n echt cadeautje.
Snelle levering, makkelijk aan te passen aan eigen wensen, prachtig verpakt.
Geen.
Nette en vlotte te afwerking,bestel blad kan wat duidelijker
snel
bestelblad eens nazien op duidelijkheid
Super goede service
Waarom moet je, als je wijzigingen maakt, steeds een nieuw product aanmaken ? Het kan toch ook zo zijn dat je, na wijziging, het oude,product overschrijft.
Reactie Fuif.nl:
Beste Anoniem,
Bedankt voor je bestelling bij FUIF.NL en je review en fijn dat je ons een hoge score geeft. Het klopt hoor dat je jouw "oude product" kunt overschrijven. Op het moment...
Zeer snelle service, mooi verpakt.
De verpakking waar de uitnodigingen in zitten is super! Het is al een feestje al je je bestelling ontvangt!
Fijne module om kaarten mee te ontwerpen. De eerste proefdruk met proefstalen van de enveloppen en papiersoorten erbij was heel handig. We zijn heel blij met hoe de kaarten geworden zijn! Wij gaan...
Zeer tevreden over de samenwerking, alles verliep zeer vlot en een heel vlugge levering van de bestelde producten.
Proficiat.
snelle leveringen
geen verbeteringen, doe zo verder
Mooie kaarten, goede kwaliteit en service.
Perfecte service.
Geen.