Joost

Gewoon alles prima in orde, van bestellen, informatie over verwerking tot en met versturen. Degelijk, keurig en goed

Het is de eerste keer dat ik iets bestel bij jullie.

Snel en eerlijk

niko n

Prima levering

Het was de eerste kennismaking met jullie bedrijf en het gehele feest dat we gepland hebben met als thema piraten, zal een topper worden dankzij jullie artikelen!!

Blijven verder doen zoals nu en steeds opnieuw met originele zaken op de proppen komen!!

dikkere materialen van vlagjes: iets te doorzichtig zodat het goedkoop eruit ziet!

Zie onderaan

levertijd van 1 dag in België klopt niet, einddatum van levering is ook niet gelukt om die te halen, er zat wel een feestdag tussen, maar levering met Bpost loopt altijd vertraging op, maar dan kan... levertijd van 1 dag in België klopt niet, einddatum van levering is ook niet gelukt om die te halen, er zat wel een feestdag tussen, maar levering met Bpost loopt altijd vertraging op, maar dan kan je beter niet op de site zetten dat het 1 dag later geleverd kan worden.
Besteld op dinsdag en maandag pas aangekregen, terwijl ik het artikel zondag nodig had.

Bestellen van versier materiaal!