Kopen van vuurwerk sterretje het

dirk de kestelier

Een verkeerde bestelling . Na telefonisch contact werd onmiddellijk een nieuwe bestelling (zonder meerkost) opgemaakt. Prima Service.

Vlotte bestelling maar een ramp bij aflevering in Belgie. 1 dag staat op website en 3 dagen later nog niets ontvangen. Bij telefonisch contact met klantenservice beloven ze vanalles te doen maar er... Vlotte bestelling maar een ramp bij aflevering in Belgie. 1 dag staat op website en 3 dagen later nog niets ontvangen. Bij telefonisch contact met klantenservice beloven ze vanalles te doen maar er gebeurt niets....

Tom

Geen Problem, zeer professioneel

Giel Troosters

Pakket besteld op 4/8/2014, uiterste leveringsdatum opgegeven op 9/08/2014. Op de site staat duidelijk vermeld dat het 2 dagen duurt om te leveren in België. Ik schrijf dit op 12/08/2014 en heb m'n... Pakket besteld op 4/8/2014, uiterste leveringsdatum opgegeven op 9/08/2014. Op de site staat duidelijk vermeld dat het 2 dagen duurt om te leveren in België. Ik schrijf dit op 12/08/2014 en heb m'n pakket (waar ik ondertussen niets meer mee kan doen) nog steeds niet ontvangen. Absoluut ontevreden

Beloofde leveringstermijn respecteren

Aankoop

levertermijn +1 voor België is een lachertje, kwaliteit van de producten was ook niet alles

Wordt veel belooft, maar in werkelijkheid niet. Wij hadden een streef datum op gesteld en een "ok" gekregen voor levering, maar dan komt het pakket enkele dagen nadien aan. Niets mis mee, maar dan... Wordt veel belooft, maar in werkelijkheid niet. Wij hadden een streef datum op gesteld en een "ok" gekregen voor levering, maar dan komt het pakket enkele dagen nadien aan. Niets mis mee, maar dan moet U dit vermelden als er een weekend in valt. Dat dan de bestelling na het weekend word geleverd en niet "er voor" zoals in u bericht!!!

Bij een weekend de lever datum aanpassen en vervolgens vermelden. Zo kan de klant hier rekening mee houden!

Dries Neetesonne

Beste,
Beste,
Ik heb deze bestelling geplaatst op 06/08/2014 's avonds. Er stond bij het artikel vermeld dat het de volgende dag leverbaar was. Ik moest bij bestelling de uiterste leverdatum invullen. Deze was 08/08/2014. Ik heb mijn pakket maar toegekregen op 12/08/2014. Daardoor was de datum dat ik het feitelijk nodig had reeds gepasseerd en is het eigenlijk weggegooid geld.

Is hier eventueel enige vorm van compensatie mogelijk?

Leveringstijd respecteren

Thuis

Goede ervaring tot nu toe

Geen tot nu toe

Zeer goed service