Correct en op tijd geleverd, stiksel van het product een beetje geplooid maar wellicht door stapeling in het magazijn en niet door verzending,ik waardeer de mailtjes die jullie sturen als de... Correct en op tijd geleverd, stiksel van het product een beetje geplooid maar wellicht door stapeling in het magazijn en niet door verzending,ik waardeer de mailtjes die jullie sturen als de betaling is ontvangen en bestelling wordt verzonden

tits brigitte

Zeer tevreden

zeer tevren

Jenny

Positieve ervaring

Tony Lams

niks op aan te merken

Zeer positief. De vriendelijke secretaresse heeft haar uiterste best gedaan de bestelling tijdig te leveren op ons adres in België.

Christel vierendeel

Snelle levering maar de bestelling was helaas niet volledig . Ik bestelde 2 knuffels en betaalde ze onmiddellijk maar kreeg er maar eentje. Geen reactie op mails . Deze bestelling was voor mijn werk... Snelle levering maar de bestelling was helaas niet volledig . Ik bestelde 2 knuffels en betaalde ze onmiddellijk maar kreeg er maar eentje. Geen reactie op mails . Deze bestelling was voor mijn werk en ik bestelde bij jullie voor de snelle levering maar kom helaas nu in de problemen omdat de bestelling niet volledig is en dat is heel jammer waardoor ik niet helemaal positief kan zijn

Dienst na verkoop controle op bestelling

Aangezien ik snel een boerenkiel en accesoires voor m'n zoontje moest ter beschikking hebben voor een feestje heb ik alles op 1 week tijd moeten regelen. De communiecatie verliep vlot, en ik heb het... Aangezien ik snel een boerenkiel en accesoires voor m'n zoontje moest ter beschikking hebben voor een feestje heb ik alles op 1 week tijd moeten regelen. De communiecatie verliep vlot, en ik heb het dezelfde week nog ontvangen, na bewijs van betaling omdat het snel moest gaan. super!!! De boerenkiel is ook van heel goede kwaliteit voor deze prijs. Ik ben dus een héél tevreden klant.

Bianca

Ik had het oranje t-shirt met kroontje besteld maar heb het oranje t-shirt met 'Holland' en de NL flag gekregen. Nu heb ik zelf de moeite niet kunnen nemen om hieromtrent contact met jullie op te... Ik had het oranje t-shirt met kroontje besteld maar heb het oranje t-shirt met 'Holland' en de NL flag gekregen. Nu heb ik zelf de moeite niet kunnen nemen om hieromtrent contact met jullie op te nemen, maar het is toch een fout die eenvoudig vermeden had kunnen worden! Dus indien er hierboven een vraag bij zou staan ivm juistheid van bestelling dan hadden jullie daar geen goede punten gekregen.