Karen Spruyt

Perfecte service

Aangenaam duidelijke en snelle afhandeling

Geen opmerkingen

Lennart Vanhee

Zeer goed !

Werk met een pakketorderbedrijf, ups etc. Indien je nu niet thuis bent moet je je pakket gaan halen op de post, bij ups komt de man in kwestie de volgende dag terug met het pakket

Anne Bogaert

Zeer gunstig: vriendelijke mails, correcte behandeling, uiterst snelle levering.
Ik voel dat jullie echt jullie ten volle inzetten en daarbij heel correct en beleefd handelen.

eigenlijk niet

ELLEN ONGHENA

Ruime keuze en supersnelle levering

driesen

Indien iets bestelt word en moet geleverd worden voor een bepaalde dag dan moet u dat doen en anders eerlijk zijn en zeggen dat het niet gaat wat u niet gedaan heeft.

niet op tijd geleverd dus ik zal nooit meer bestellen,bestelling was 4 dagen te laat,volgens afspraak

veerle bloemen

Zo pas mijn bestelling ontvangen. Zeer tevreden over de artikelen, en de verpakking, alles in perfecte staat geleverd! Ook het bestellen via de website is gemakkelijk en heel overzichtelijk. Ga in... Zo pas mijn bestelling ontvangen. Zeer tevreden over de artikelen, en de verpakking, alles in perfecte staat geleverd! Ook het bestellen via de website is gemakkelijk en heel overzichtelijk. Ga in de toekomst zeker nog wel eens bestellen!

karien desmet

Sorry, wij hebben het pakje nog NIET ontvangen (bestelling geplaatst op 10/04/14)

de puydt heidi

Er is iets mis gelopen met de betaling via pay pal daardoor langer moeten wachten op pakket

sneller de betaling controleren