Leuke dingen te bestellen en snel aan huis geleverd

nee

Eerste ervaring

a.mosselaar

Leuk assortiment, zeer snelle levering :-)

Alles verliep vlot: de gezochte artikelen gevonden op de site, bestellen verliep vlot, levering op tijd.

Niet meteen.

Snelle service en duidelijke foto's op de site ( komen overeen met de realiteit)

Een mail sturen als het pakket is aangekomen (zeker als er een ander leveradres is )

Reactie Fun-en-Feest.be:

Bedankt voor uw bericht.
Wij doen er inderdaad alles aan om de informatie in onze webwinkel up to date te houden.
Door aan een pakket een track en trace code te hangen, kan de klant...
Bedankt voor uw bericht.
Door aan een pakket een track en trace code te hangen, kan de klant altijd zijn / haar pakket volgen.

Katrien Bartholomeeussen

Beste,

Beste,

13 juni bestelling geplaatst. Zou 15 juni geleverd worden. Na meermaals contact op te nemen tot op heden nog steeds niets ontvangen. Krijg steeds als melding aan de telefoon dat het onderweg is. Na vandaag opnieuw “zelf” telefonisch contact op te nemen wat mij ondertussen vanuit België al een telefoonkost van € 10 heeft opgeleverd. Is het onaanvaardbaar om
Als antwoord te krijgen dat het probleem bij PostNL ligt en ze niet kunnen zeggen wanneer het geleverd zal worden. Nee, dit vond ik totaal geen goede service en zeker niet hoe men de klant afwimpeld en zonder oplossing maat staan.

Betere opvolging door de klantendienst als er iets misgaat met een levering. Sneller een oplossing zoeken en actie ondernemen. Nu moet de klant dit zelf op zich nemen en extra onnodige kosten... Betere opvolging door de klantendienst als er iets misgaat met een levering. Sneller een oplossing zoeken en actie ondernemen. Nu moet de klant dit zelf op zich nemen en extra onnodige kosten maken.

Ingrid Van Der Steen

IK ben helemaal NIET tevrden, want ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen !!!!!!!!

IK had aangeduid om die woensdag te laten brengen . Daarvoor ben ik HEEL de dag thuis geweest. Donderdag en vrijdag vond ik een briefje van post.nl in de bus met de vermelding dat ze aan de deur waren geweest. Voor de rest weet ik niets meer .
Erg spijtig, want ik had die vlaggetjes zaterdag nodig !!!!

Ik bestel NOOIT niets meer bij jullie !

Mvg,

Ingrid Van Der Steen

Je houden aan de afspraken !
Ik heb die vlaggetjes niet kunnen grbuiken, omdat ze niet geleverd waren op de afgsproken dag !

Peeters Francois

Geen probleem met de levering, snel en goed

Snelle service

Ok