Helemaal tevreden over mijn bestelling! Was ook snel geleverd

Product past perfect met de omschrijving.

Zeer snelle levering. Goed verpakt .

Davina

Snelle levering,mooi en veilig verpakt!ik bestel zeker nog eens

Super! Goeie kwaliteit voor weinig geld

Supersnelle levering, alles prima geregeld!

geen verbeter-tips ;-)

Pakket is onderweg geweest. Bezorger vond adres niet, dus is het pakket onmiddelijk retour verzonden. Er had even gebeld kunnen worden.

Postnl kan mijn adres niet vinden. Terwijl dit zeer duidelijk staat aangegeven.

Reactie Fun-en-Feest.be:

Beste Klant,
Wellicht is het mogelijk om ons een e-mail (info@shoppartners.nl) te versturen met uw ordernummer, zodat wij uw klacht met de vervoerder kunnen bespreken.

Slecht

Zorg er voor dat bestellingen niet buiten het medeweten van de klant geannuleerd worden en dat mails ook effectief aankomen bij de klant. Zorg er voor dat er geen mails volgen met 'annulering van... Zorg er voor dat bestellingen niet buiten het medeweten van de klant geannuleerd worden en dat mails ook effectief aankomen bij de klant. Zorg er voor dat er geen mails volgen met 'annulering van bestelling' wanneer de bestelling twee dagen voordien aangekomen is. Voorzie, wanneer er meermaals iets mis loopt bij dezelfde klant (waarbij de fout niet bij de klant ligt) een compensatie.

Reactie Fun-en-Feest.be:

Beste klant,
Beste klant,
Soms komt het voorkomen dat door de sterke filter van uw provider onze e-mails in uw spambox terecht komt. Wij begrijpen dat dit voor u vervelend kan zijn. Gelukkig heeft u uw telefoonnummer bij uw account gevoegd, zodat wij na een paar dagen telefonisch contact met u konden opnemen, om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Helaas kregen we daar ook geen gehoor. Na 3 weken besluiten wij de order te sluiten en het geld terug te betalen. Onze excuses hiervoor.

carnavalsraad staden

4 wijnglazaen bij aankomst gebroken, voor de rest alles perfect