Snel besteld en geleverd.

Geen goede opvolging

ben nooit op hoogte gebracht van annulatie

Willy Van Steenbergen

Ben tevreden over de producten en de website. Maar de verzending kan beter. De eerste keer was mijn order niet naar het afhaalpunt verzonden dat ik vermeld had. En de tweede keer is mijn... Ben tevreden over de producten en de website. Maar de verzending kan beter. De eerste keer was mijn order niet naar het afhaalpunt verzonden dat ik vermeld had. En de tweede keer is mijn verzending ergens verloren geraakt, men wist niet meer waar mijn bestelling was.

Zorg er voor dat de bestellingen naar het juiste afleverpunt verzonden worden, en controleer dit ook, controleer ook dat de bestelling onderweg niet verloren raakt of controleer dit ook. En als dit... Zorg er voor dat de bestellingen naar het juiste afleverpunt verzonden worden, en controleer dit ook, controleer ook dat de bestelling onderweg niet verloren raakt of controleer dit ook. En als dit niet jullie verantwoordelijkheid is laat de verzenddienst dit dan ook weten dat ze fouten maken.

Snel geleverd. Duidelijke comunicatie. Vriendelijke dienst na verkoop.

Hoge verzendkosten in vergelijking met andere webshops. Ook niet gratis vanaf een bepaald bestelbedrag.

Ik heb nog steeds mijn pakje niet gevonden, dus heb geen ervaring met jullie bedrijf

Björn

geen, aankoop verlopen zoals het hoort

Wendy Willems

Ikheb al enkele keren besteld altijd alles perfect in orde. Ik heb ook enkele vragen gesteld aan de klantendienst altijd op een correctie beleefde manier kreeg ik antwoord. Ik zoek altijd eerst hier... Ikheb al enkele keren besteld altijd alles perfect in orde. Ik heb ook enkele vragen gesteld aan de klantendienst altijd op een correctie beleefde manier kreeg ik antwoord. Ik zoek altijd eerst hier of ik het vind voor ik ergens anders kijk. Ik raad iedereen deze winkel aan.

;

.be site en toch verzendkosten in tegenstelling tot .nl ?

Karin

Besteld en perfect geleverd.