Ben tevreden over het product, wat ik besteld heb. Ga zelf binnenkort, het nog eens bestellen, voor een vriendin haar verjaardag. Zoals het beschreven is, heb ik het ook ontvangen. Het ging... Ben tevreden over het product, wat ik besteld heb. Ga zelf binnenkort, het nog eens bestellen, voor een vriendin haar verjaardag. Zoals het beschreven is, heb ik het ook ontvangen. Het ging ontzettend snel.

Neen

Goede ervaring, zoals men mag verwachten

Levering gebeurt niet uit naam van Fun en Feest, maar een andere (logistieke) firma; Onduidelijk.
Bovendien werd de uitlevering in Belgie gedaan door Bpost, die zonder enige reden in het Frans communiceerde (wellicht omdat ze zo dom zijn, dat iedereen in Brussel alleen maar Frans spreekt). Betere info/koppelingen zou dit moeten voorkomen....

Wim Immesoete

Eerste maal aangekocht, dus geen ervaring met bedrijf, toevallig gevonden op het internet

is een be site, en toch betaal je vanuit belgie meer verzendkosten dan vanuit nederlnd.
dit vond ik beetje raar

Positief , bestelling werd correct geleverd en inhoud was ok.

nee

Chris Dillen

Aangename eerste ervaring

van der Spiegel Marc

Het product dat ik zocht is makkelijk te vinden

Hans

De ervaring met het bedrijf was best ok, de kwaliteit van het bestelde artikel was dat niet.

De kwaliteit van het bestelde hemd is zo slecht dat er snel schade ontstond.

nee