Manouk

Ik had een kroon en tiara besteld, de tiara kwam half kapot binnen en de kroon miste een paar stukken van de kroon... erg spijtig want koste toch €13!

Beste klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Dat dit voor de klant vervelend kan zijn begrijpen wij heel goed. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij helpen u dan graag verder. Een pb is onderweg

Frans Kofflard

Voor een verjaardag heb ik een balon besteld. Bij de bestelling werd beloofd dat hij op tijd geleverd kon worden in werkelijkheid was het drie dagen na de verjaardag. Te laat voor het momentum.

Zeg wat je doet en nog veel belangrijker doe wat je zegt. Maak verwachtingen waar!

Beste klant
Wij begrijpen dat het teleurstellend is, als een bestelling niet op de verwachte leverdatum wordt bezorgd.
De combinatie van de vele online bestellingen en de drukte bij de...
Beste klant
De combinatie van de vele online bestellingen en de drukte bij de vervoerders, door de feestdagen in de decembermaand, was erg groot. Hierdoor werden pakketjes later bezorgd. Ook die van u. Onze excuses

Job

Prima levertijd.

Waardeloos product ligt al in de vuilnisbak.

Beste klant,
U heeft een klacht over het product per e-mail bij ons aangegeven. In overleg met onze klantenservice heeft u het kapotte product weggegooid. Een passende oplossing hebben wij direct aangeboden.

Gerrie

Zeer goed netjes op tijd gekregen en zeer mooie slingers en ballonnen enz.

Hier kun je met een gerust hart bestellen

Marcel Toering

Prima, eenvoudig en makkelijk bestellen

Geen.. Goed is goed!!

Silla

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Rob

betalen ging moeizaam

Tessa

Top en snel

Kleinere doos

S

Goede snelle service

Veel producten los verzonden in hele grote dozen. Dat is wel zonde. Kleinere verpakkingen en meer combineren is beter voor het mileu

Milou

Snelle en goede levering. Alles compleet.