G Borger

Zeer goed en uitgebreid assortiment. Snelle nette levering

jeanet van kolck

Super snel verzonden en netjes via mail op de hoogte gehouden

kan niet beter !!

Rudolf van Driel

Snelle levering van de bestelling en we werden goed op de hoogte gehouden van de verzending. Goed ingepakt pakket voor verzending. Geen beschadigingen.

Op de afbeelding op jullie site van dit bestelde pakket Sinterklaas inpakpapier, met artikel nummer 10039401, ordernummer voor ons was 11897436, stonden 5 variaties inpakpapier. Toen we het... Op de afbeelding op jullie site van dit bestelde pakket Sinterklaas inpakpapier, met artikel nummer 10039401, ordernummer voor ons was 11897436, stonden 5 variaties inpakpapier. Toen we het ontvingen, bleek dat er van de 10 rollen niet veel variatie was. 5 van hetzelfde motief kleur blauw en 4 in hetzelfde motief kleur geel en 1 rol in rood.
Jammer als je dingen verschillend wilt inpakken en het nu toch veel van hetzelfde wordt.

Konings

Snelle levering mooi product betaalbaar

A.

Goed. Snelle levering

Gosha

Ok

Produkt checken voor opstuuren

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij helpen u dan graag verder.

Debby Kaars-de Nooijer

Heel goed

nvt

funkie

Ik had wiebel-ogen besteld maar bij levering waren ze op een enkele na ingedeukt, en dus onbruikbaar!!!

BETER VERPAKKEN!!!!

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Wat jammer dat u niet tevreden bent over uw bestelde artikel. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij helpen u dan graag verder.

G.Bijl

Rielke van Litsenburg