Prima! In een woord.

Sharon

Kapotte producten geleverd

Producten checken voor versturen

Beste Klant,
Wat vervelend dat het bestelde artikel kapot bij u is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak.
Beste Klant,
Als u contact opneemt met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto), helpen wij u graag verder. Een Pb is onderweg.

M. Meijer

Service is prima, maar kwaliteit heliumballon echt niet ok helaas

Ik bestelde twee heliumballonnen voor een zakelijk event. 1 was meteen minder hard. Ik ontving een nieuwe (helemaal prima) maar weer is 1 van de twee ballonnen vrij zacht. ik hoop dat ze alsnog ok... Ik bestelde twee heliumballonnen voor een zakelijk event. 1 was meteen minder hard. Ik ontving een nieuwe (helemaal prima) maar weer is 1 van de twee ballonnen vrij zacht. ik hoop dat ze alsnog ok zijn om maandag te gebruiken. Erg jammer.

Beste klant,
Beste klant,
Een folieballon gevuld met helium kan wat zachter worden, omdat helium altijd een beetje wegloopt uit een ballon. Als de ballon wat gaat zakken: vul het gewoon met wat lucht bij (met ballonpompje of rietje). Dan zweeft je folieballon nog een tijdje vrolijk verder

Rob

Telefoon contact prettig verlopen

Omschrijving product klopt niet op de website. De afmetingen zijn anders. Het zou fijn zijn als de juiste maten op de website staan.

Beste Klant,
Uiteraard hebben wij gelijk de bewaarblik na gemeten.
Beste Klant,
Uiteraard hebben wij gelijk de bewaarblik na gemeten.
De maten die wij hebben opgemeten, zijn gelijk met de maten die terug te vinden zijn in de eigenschappen van de produktomschrijving. De tekst zullen we dan ook niet wijzigen.

Nelleke

Beatrix Valentijn-Tobi

Goed en duidelijk als je iets op naam/getal zoekt krijg je alles wat daar mee te maken heeft

Ga zo door

Van den Borne

Snelle service.. ook was er iets mis met mijn bestelling maar binnen 2 dagen het goede binnen.. Echt super service

Heb ik niet

EGD Fotografie

Goede site, snelle levering

Anne

Goede prijs kwaliteit verhouding

nvt

Prima ervaring, geen rare dingen

Niet echt.