vd Werf

W van buuren

Prima service.

Stef

koeleman

Ik heb geen klachten over dit bedrijf klasse

super

Bianca

Prima ervaring

Jeppe

Super snelle levering.

Lekker zo doorgaan

L de Bruijn

Snel geleverd; goed product.

Ga zo door

Yvonne

Een aantal producten waren goed geprijst (voor de klant), maar bij het afrekenen werd er buiten de verzendkosten een extra kostenpost in rekening gebracht doordat mijn bestelling te klein was. Hier... Een aantal producten waren goed geprijst (voor de klant), maar bij het afrekenen werd er buiten de verzendkosten een extra kostenpost in rekening gebracht doordat mijn bestelling te klein was. Hier was ik niet op voorbereid en vond ik dus ook niet zo leuk. Ook stond er dat het paket binnen een werkdag in huis zou zijn, dat zou bij mij de volgende dag zijn. Maar dit was niet gelukt, door corona snap ik dat dat mogelijk is, maar er stond nergens dat er mogelijk vertraging was. Dit vond ik dus ook niet zo netjes

Duidelijkere communicatie, de klant beter voorbereiden op een mogelijk minder optimaal scenario, zodat er geen negatieve verassingen meer zijn.

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw opmerking.
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw opmerking.
Op onze klantenservicepagina geven wij de informatie die voor een klant van belang kan zijn. Hier geven wij ook aan dat de verzendkosten uit slechts een deel van de verzendkosten, verwerkingskosten en kosten voor verpakkingsmaterialen bestaan. Daarom zijn we genoodzaakt om bij bestellingen onder de €10 euro extra handelingskosten te rekenen van €1 euro.

Cécile

Berghoef Accountants en Adviseurs