David

Prima, snel bezorgd.

leveringsdag klopte niet met aankondiging, het was er sneller. Dus verrassing.

ACM Arts

Voor de eerste keer vond ik het fantastisch
ga zo door ga het zeker door vertellen.

Zou niet weten wat jullie nog kunnen verbeteren
ik was nu al zeer te vrede.

G. V. Kammen

Hallo,nog geen goeie ervaring met fun en feest .gisteren zou ik mijn bestelling krijgen,maar tot op heden ( zat. 25 april,nog niks ontvangen

Op tijd leveren

Beste klant,
Wij begrijpen dat het teleurstellend is als uw bestelling niet op de verwachte leverdatum wordt bezorgd. Echter worden er momenteel veel online bestellingen geplaatst. We werken met man en macht eraan om alle bestellingen op tijd te verzenden. Ook onze vervoerder doet zijn best om de pakketjes op tijd te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

Nicole Verstegen

- Alle 6 Ballonnen met harten erop af gebeld, springen binnen 1 uur kapot.
- Enkele Roze en witte ballonnen springen kapot en/of lopen langzaam leeg.
ALLE BALLONNEN HANGEN NIET IN DE ZON.

Beste klant,
De klacht zoals u deze omschrijft herkennen wij niet. Desondanks begrijpen wij heel goed dat het vervelend is voor u. Wij hebben u een PB gestuurd

j

Product kwam niet overeen met beschrijving & foto

betere productfoto's & beschrijvingen

Beste klant,
Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben inmiddels de beschrijving van het artikel aangepast. De bestelling heeft u kosteloos mogen terugsturen.

Arjan verhoeve

Teleustellend

Juiste dag bezorgen en juiste omschrijving bijgevoegd kaartje

Beste klant,
Wij hebben uw bestelling iets te snel verstuurd, waardoor het cadeautje eerder is bezorgd bij de ontvanger. Onze excuses voor het ongemak.

Kevin Sabajo

Heel goed. de bestelling was echt supersnel binnen

de service is prima! houden zo

segers sonja

Positief, snelle service, gevarieerd en breed aanbod, goede prijzen, snel een antwoord op je vraag per mail, top dus!

niet echt

Terlouw

Snelle levering, leuk kano voor mn broer die 50 werd

Misschien de heliumballon op een andere manier vast maken in de doos, hij kwam er niet makkelijk uit!

De Vleeschauwer

Opperbest