Huiser

Polhout

Niet zo goed, artikel besteld, was leverbaar, kreeg ook een bericht dat het naar post nl ging, dag later ineens een bericht dat ik mijn bankgegevens door moest geven maar geen reden waarom. Ik heb... Niet zo goed, artikel besteld, was leverbaar, kreeg ook een bericht dat het naar post nl ging, dag later ineens een bericht dat ik mijn bankgegevens door moest geven maar geen reden waarom. Ik heb gebeld het artikel was niet naar mij opgestuurd, terwijl het wel leverbaar was. Nu moest ik het opnieuw bestellen. Erg onhandig

Ik zou een artikel niet opnieuw moeten bestellen. Dus niet bestellen, geld terug en weer bestellen. Maar bestellen, bellen en het bedrijf moet het regelen

Goed, makkelijk benaderbaar, snelle service, snelle reactie op email.

M. van Panhuis

Prima! Duidelijk!

Willy van Rooij

er zaten 18 servetten in de verpakking en er stond op dat er 20 servetten in zouden zitten dit vind ik wel een minpunt

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Het kan voorkomen dat tijdens het procuktieproces in de fabriek, bij het automatisch verpakken van de servetten iest mis is gegaan. Voor ons helaas niet te controleren, maar voor de klant kan dit wel teleurstellend zijn.
Wij hebben de rest van onze voorraad gecontoleerd en het aantal servetten in de verpakking klopt. Wij hebben u een PB gestuurd.

Marian van der Leeden

Ik vond het waardeloos! 😥 Het gouddraad van de slingers zat bij alle 3 bij uitpakken al in de knoop! Wilde even snel vóórdat mijn man thuis kwam de slingers ophangen (hang meerdere keren per jaar... Ik vond het waardeloos! 😥 Het gouddraad van de slingers zat bij alle 3 bij uitpakken al in de knoop! Wilde even snel vóórdat mijn man thuis kwam de slingers ophangen (hang meerdere keren per jaar slingers op als Gastouder) heeft nu 3 uur geduurd!! Ik had ook de slingers voor buiten bedacht, maar dat ging helemaal niet omdat alle bordjes met leeftijd naar 1 kant schoof en afscheurden door de wind. En daar mag ik even € 36.00 voor gaan betalen?!? 🤔
De servetten zaten aan elkaar vast. Ik was van plan om jullie maandag te gaan bellen, maar krijg hier nu al de gelegenheid om dit te melden.

Zorgen dat het gouddraad niet al in de verpakking in de knoop zit, en net als gewone vlaggenlijnen de bordjes vastzetten, zodat het niet buiten allemaal naar 1 kant schuift! Ik had ook 1 slinger... Zorgen dat het gouddraad niet al in de verpakking in de knoop zit, en net als gewone vlaggenlijnen de bordjes vastzetten, zodat het niet buiten allemaal naar 1 kant schuift! Ik had ook 1 slinger langs de luifel van ons huus wilken ophangen. Dat kon dus niet vanwege het afglijden naar beneden van de bordjes! Daar baalde ik van. Het materiaal was ook slecht, de bordjes met leeftijd scheurden en waaiden door de straat. 😡

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Wij hebben elkaar telefonisch gesproken en u een oplossing aangeboden.

carla

Top!

Niek Hietbrink

Super snelle service, producten goed verpakt.

To enjoy Party planning

Heb 3 oranje dozen besteld. Ze waren leuker dan ik dacht dat ze eruit zouden zien. Héle snelle levering...5 voor 3 's middags besteld en de volgende dag geleverd!!

Géén verbeterpunten wat mij betreft...

Connie

Alles prima en snel geregeld. Top!